Mail ons

Hoe scoort jouw online journey?

Praktisch advies en handige tips

Wij voeren een analyse uit van jouw marketing, website en conversie mogelijkheden op 30 punten die, naar onze mening, élk bedrijf op orde moet hebben. Vanuit deze online marketing en website analyse geven wij praktisch advies en handige tips! Geheel vrijblijvend en gratis. Een perfecte manier om kennis te maken met elkaar.

Zo simpel is het.

Het is een vrijblijvend advies en wij helpen je hiermee graag op weg. Uiteraard kunnen wij jou hierna ook verder op weg helpen! Wij doen ons best om binnen een week jouw analyse terug te koppelen.

65%
65% van de analyses
  • Is onvoldoende
  • Worden na tips beter

6

Aspecten

Wij voeren de analyse uit op de volgende aspecten van jouw marketing

  1. Ontwerp
  2. Webshop website analyse
  3. Online marketing
  4. Conversie
  5. Social media
  6. Branding

What's in it for me?

Je krijgt een beoordeling van een marketingteam met jaren ervaring. Een kritische blik op 6 aspecten en die jou inzicht geven in kansen en mogelijkheden. Aan het einde van jouw rapport geven wij handige tips en tools om je te helpen deze kansen en mogelijkheden met beide handen aan te pakken!

What's in it for us?

Niet alles kan of moet je zelf willen doen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij jou direct helpen met de kansen, mogelijkheden en verbeteringen die er voor jou liggen. Met als doel om meer uit jouw marketing te halen en een maximale roi neer te zetten. Zullen we een afspraak maken?

Nieuwsgierig naar jouw website analyse? Scoor jij een voldoende?

Wij gaan het analyseren!

Wij helpen jou graag verder. Vul hier jouw gegevens in, dan volgen wij jouw reactie binnen 2 werkdagen op!

Liever even bellen? Geen probleem! Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
072 - 2010 223

 

Het vervolg

Nadat jij jouw analyse hebt ontvangen kan jij of wij hiermee aan de slag. En dan is het goed om dezelfde analyse weer te maken na 3 maanden. Dan zie je ook meteen jouw vooruitgang! Zeker in marketing is het van belang om continu te monitoren wat er gebeurd en welke resultaten er tot stand komen.