072 - 2010 223

brainztorm met
Meyer Totaal!

Lees verder

blog meyer totaal brainztrom boozd

brainztormen met Meyer Totaal

‘Trots, waardering en vertrouwen benadrukken’

25 jaar Meyer Totaal

Kun je een jubileumjaar inzetten om jouw bedrijf of merk naar een hoger plan te tillen? Echt wel! Een jubileum is namelijk niet alleen een feestelijke gebeurtenis waarbij je terugblikt op jouw succesvolle jaren. Maar juist ook een uitgelezen moment om jouw ambities in de spotlights te zetten! Maar ja, hoe doe je dat?

Meyer Totaal, badkamer- en keukenspecialist in Hillegom, stelde ons deze vraag. Want Meyer Totaal bestaat dit jaar 25 jaar. Een vraag die vraagt om een boozd brainztorm!

Reden genoeg voor een feestje!

Als je al 25 jaar een succesvolle onderneming runt, betekent dat in ieder geval:

  • dat je een enorme passie voor je bedrijf hebt;
  • dat jouw klanten dit ook ervaren en heel tevreden zijn;
  • dat je barst van de bijzondere verhalen.

Dat moet natuurlijk gevierd worden! Maar dit is ook gelijk het moment om:

  • je medewerkers, stakeholders en klanten te laten zien wie je bent en wat je doet
  • te delen wat je doelstellingen en ambities zijn
  • je enorme trots uit te spreken naar de mensen die deel uit maken van jouw bedrijf!

Het 25-jarig bestaan was voor Meyer Totaal dus een goede reden om samen met boozd op pad te gaan voor een brainztorm. Samen een bak aan ideeën opdoen om deze passie, doelen, verhalen en trots uit te dragen naar de doelgroep van Meyer Totaal.

“Het leuke van een brainstorm is dat je van te voren geen idee hebt wat er uitkomt”

Van ideeën komen ideeën

De antwoorden op de vraag van Meyer Totaal hebben wij natuurlijk niet gelijk bij de hand. Maar daar hebben we wel een hele goede tool voor: de boozd brainztorm. Belangrijk is dat je tijdens zo’n sessie uit je vertrouwde omgeving stapt, zodat je fris en outside the box kunt denken. Maar niet alleen denken; we luisteren, vragen, inspireren, enthousiasmeren…. Dit doen we samen.

Ter voorbereiding hadden we natuurlijk wel een lijst met ideeën opgesteld die we als aanknopingspunt konden gebruiken. Want van ideeën komen weer nieuwe ideeën, die samensmelten tot de beste ideeën. Niks is fout, alles is bruikbaar! En dan merk je dat tijdens de sessie alles samenkomt. Met als resultaat een flinke lijst met prachtige opties!

‘Trots, waardering en vertrouwen benadrukken’

Mariette: ‘Een uitnodiging voor een brainstormsessie…doe eens gek dachten we, laten we dat doen! Afgelopen maandag was een leuke afwisseling om eens op een andere locatie met boozd over ons bedrijf te praten. De brainstormsessie heeft ons op meerdere ideeën gebracht waarmee onze trots, waardering en vertrouwen naar onze medewerkers, klanten en leveranciers kunnen overbrengen. En waar we samen met de mannen van boozd weer verder mee kunnen. Het leuke van een brainstorm is dat je van te voren geen idee hebt wat er uitkomt. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers (nou ja voor sommige dan… ) was het een waardevolle sessie, die je ook energie en inspiratie geeft voor andere werkzaamheden en campagnes.

logo meyer totaal brainztorm

De output

Marco van boozd licht toe: ‘Deze brainztorm met Meyer heeft laten zien dat je met een flinke lijst aan gave ideeën de dag af kan sluiten. Het ene idee is zeer goed bruikbaar voor het vieren van 25-jarig jubileum, het andere wat minder. Tijdens de sessie ontstonden ook ideeën die nu misschien niet direct toepasbaar zijn, maar waarmee Meyer de komende tijd hele andere doelen kan bereiken. Erg waardevol dus!’

Keep you posted

Wij hopen natuurlijk de uitkomst van deze mooie brainztorm binnenkort uit te mogen werken. Wil je ook meer uit je jubileum of event halen? Boek dan een brainztorm met boozd! Kijk hier voor meer informatie!

Stay tuned!!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste (online) marketing updates en ontwikkelingen rondom boozd?! Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om onze privacy verklaring te bekijken.