072 - 2010 223

Hoe mobiel ben jij?

Volgens Google zal in juni 2015 zo'n 50% van het internetverkeer plaatsvinden via de mobiele devices. De eerste oriëntatie vindt dus veelal plaats via een smartphone. Bij Google noemen ze het "zero moment of truth".

Wil je meegenomen worden in het beslissingstraject van jouw doelgroep? Zorg er dan voor dat ook mobiele gebruikers je kunnen vinden! Ook bij boozd zien we het aantal bezoeken via de smartphone toenemen. Zichbaar zijn op mobiel? boozd weet hoe:

Mobiele onepage

Je interesseert de bezoekers via een smartphone door ze in één pagina (onepage) te laten zien wat je in huis hebt. Zo kun je de belangrijkste informatie over de diensten van jouw bedrijf tonen en uiteraard een button aanbieden waarmee ze direct contact op kunnen nemen. Deze oplossing is eenvoudig, snel en zonder al teveel kosten te realiseren.

Responsive website / webshop

Wil je jouw bezoekers op elk device optimaal bedienen? Dan is een responsive website / webshop het antwoord. Afhankelijk van het type apparaat (device) wordt bepaalde informatie wel of niet weergegeven (op mobiel minder dan op desktop). Een uitstekende oplossing waarmee je op veel verschillende devices diensten of producten kunt aanbieden. Nadeel is de langere laadtijd voor smartphones omdat wel alle informatie geladen maar niet altijd getoond wordt.

Mobiele website / webshop

Helemaal gericht op de smartphone is een mobiele website of webshop. Overbodige informatie wordt achterwege gelaten en dat resulteert in snelle en eenvoudige navigatie. De meest ultieme ervaring voor de smartphone gebruiker.

Naast het optimaliseren van websites voor mobiel is boozd ook een kei in het optimaliseren van e-mail voor mobiel. Want op de smartphone lees je je e-mail anders dan op de desktop.

Is jouw website of webshop al mobiel? Controleer het eenvoudig zelf via je smartphone. Wil je advies over de beste oplossing voor jouw bedrijf? Maak dan eens een afspraak!