072 - 2010 223

Jouw ambitie is onze brandstof

Deze ambitie bereiken wij stap voor stap. Wij nemen jou mee op reis en bij iedere stap die wij nemen, overleggen we met jou. Zodat jij precies weet wat we gaan doen. Met jouw ambitie en onze expertise gaan we voor het beste resultaat.

afbeelding
afbeelding

De keuze is reuze

"Hoe gaan we het beste resultaat dan bereiken?", denk je nu misschien. Je kunt een nieuwe huisstijl creëren, je logo aanpassen, voor een nieuw lettertype kiezen, je naam pakkender maken, etc. Maar misschien is je bestaande website of webshop wel aan een update toe, zodat hij er aantrekkelijker uit gaat zien en sneller zal werken. Ook een advertentiecampagne opstarten via sociale media en e-mailmarketing kan effectief zijn. De keuze is reuze! We kunnen kiezen voor het uitwerken van één onderdeel, maar ook voor een mix. Dat hangt af van jouw doelen, doelgroep, visie en natuurlijk ook jouw budget.

Anticiperen is garanderen

Wij willen graag in de gaten houden wat klanten van je bedrijf en site vinden. Met die informatie doen we ook daadwerkelijk iets. Zodra we weten wat jouw klanten prettig vinden, kunnen we daar op anticiperen. We zoeken uit waar je klanten vandaan komen, hoeveel bezoekers je hebt, wie wat bestelt en wie juist niet. Verstandig is om daarnaast uit te zoeken welke kanalen voor Traffic en conversies zorgen en welke alleen voor Traffic maar geen conversies. Dit is belangrijk om nog gerichter te werken aan het realiseren van je ambitie. Het is een continu proces.

Zodra we deze verzamelde informatie verwerkt hebben in rapportages, kun je dit gebruiken om de kanalen die het goed doen meer te stimuleren, bijvoorbeeld door advertentiecampagnes te starten. Op die manier focus je op je sterke kanten, waardoor er nóg meer mensen in contact met je komen.

Ben je toe aan een online journey? Maak een afspraak om kennis te maken.

afbeelding

Afspreken? Graag!

Het is goed om elkaar persoonlijk te spreken en ambities op tafel te leggen. Zo krijg jij een goed beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen.