072 - 2010 223

Voorkom boetes en maak jouw webshop AVG / GDPR ready

AVG wat? Ja, dat kan ik mij voorstellen. Zo stond ik ook toen ik het voor de eerste keer hoorde. Het blijkt een nieuwe wet te zijn met betrekking tot de privacy van jouw klanten. En dus is de AVG of de GDPR niet iets om te negeren als webshop eigenaar. Want het niet naleven van de AVG betekent dat er flinke boetes gegeven worden. En de overheid is voornemens zowel kleine als grote webshops hierop te gaan controleren. 

Maak jij je al zorgen?

"Terecht!" moet ik eigenlijk zeggen, maar ik kan 'm ook meteen afzwakken. Want .. de AVG privacy wetgeving is een Europese regel die per 25 mei 2018 ingaat. "Ohhhh" zal je dan nu wellicht denken. Maar bewaar je reactie nog even totdat je verder weet wat de impact is voor jou als webshop eigenaar.

Nieuwsgierig naar het vervolg? We hebben meer info!

AVG & E-mailmarketing kennissessie

Tijdens de sessie krijg je meer informatie over de AVG en waar je op moet letten. Maar vooral ook interessante en praktische informatie over de mogelijkheden om meer uit jouw e-mailmarketing te halen.

Aanmelden kan (niet meer) online.

Stay tuned!!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de laatste (online) marketing updates en ontwikkelingen rondom boozd?! Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Klik hier om onze privacy verklaring te bekijken.