072 - 2010 223

Nieuw, Nieuwer, Nieuwst

Een webdesigner probeert zich altijd te onderscheiden. Een wens dat op gespannen voet staat met de ontwikkelingen en trends. Door de digitalisering zag je de afgelopen jaren steeds meer standaard templates voorbij komen. Zonde, want diversiteit maakt een website aantrekkelijk. Gelukkig is 2017 het jaar van uitbundigheid, aandacht voor detail en een sterke drang naar een uniek design, ook voor boozd.

"Mijn werk is divers, uitdagend en inspirerend. Mensenkennis is een pre. Ieder ontwerp beschikt namelijk over een eigen verhaal van de klant, gecombineerd met mijn visie en stijl."
- Marco

Atomic Design

boozd maakt gebruik van een nieuwe manier van ontwerpen: Atomic Design. Het klinkt misschien gek, maar deze ontwerpmethode maakt een huisstijlhandboek overbodig. De Amerikaanse Brad Frost introduceerde de term in zijn boek Atomic Design. Geïnspireerd door natuurwetenschap deelt hij het design op in atomen. De atomen zijn de fundamentele onderdelen van een webdesign, zoals kleuren, typografie, koppen, invoervelden en labels. Die atomen zijn de aspecten op een pagina die overal kunt hergebruiken. Consequent gebruik van atomen maakt een ontwerp sterker; het zorgt voor herkenning bij de bezoeker.

Hamburgermenu

Wie kent het hamburgermenu nog niet? Dat icoontje met 3 of 4 horizontale streepjes. Je ziet dit menu meestal als je een responsive website op je smartphone bekijkt. Gaat er al een lichtje branden? De knop is simpel en herkenbaar. Het menu dat eronder verschijnt, is daarentegen immens groot. Een groot menu is de trend van 2017 en ook boozd maakt daar veelvuldig gebruik van. Neem een kijkje op de webshop van Oilily.com met je smartphone. Eén klik op het hamburgermenu en je krijgt de navigatie te zien.

"Dagelijks zie ik unieke logo's, animaties, websites, webshops, mobiele applicaties en interfaces. De mooiste creaties inspireren mij in mijn werk." - Marco

IJzersterke basis

Ontwikkelingen op het gebied van webdesign maken de houdbaarheidsdatum van websites niet altijd beter. Een ijzersterke basis is noodzakelijk. Gelukkig beschikt boozd over dé expertises om je te verzekeren van de juiste en nieuwste techniek. Nieuwsgierig? Meld je aan op onze nieuwsbrief. Dan weet jij als allereerste wat ons bezighoudt.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig naar mijn ontwerpen? Neem dan een kijkje op ondernemer-in-creativiteit.nl. Wil je de kennis en vaardigheden van boozd inschakelen? Bel dan naar 072 2010 223 of stuur een bericht naar marco@boozd.nl.