072 - 2010 223

Iedereen op de troon!

Het regent kansen bij de troonrede 

Een aantal dagen geleden heeft de Koning ons geïnformeerd over de belangrijkste plannen van de regering voor het komende jaar. Hij heeft ons op het hart gedrukt de toekomst positief en met vertrouwen tegemoet te zien. Wat niet betekent dat we achterover mogen leunen. En gelijk heeft hij!

boozd zet al jaren de schouders onder de online successen van haar relaties en is niet van plan om hiermee te stoppen. Sterker nog, nu de economie weer aantrekt regent het kansen, dus we gaan onvermoeid door met het onderste uit de kan halen. Zo zien we net als de koning volop mogelijkheden op onder meer de woningmarkt. De makelaardij en online woonwinkels varen wel bij de aantrekkende woningmarkt en dat geeft veel nieuwe online mogelijkheden. Denk aan al die duizenden woningzoekers. Waar beginnen ze? Juist, op het internet. Zorg voor een goed onderhouden website die de informatie verstrekt waar naar gezocht wordt. En de nieuwe meubels? Weer juist, ook meubels worden eerst online bekeken en vergeleken. Zorg dat jouw website eruit springt!

Extra geld voor kinderopvang: we blijven op de kleintjes letten

"Jonge ouders krijgen in een veeleisende periode van hun leven meer ruimte om werk en gezin te combineren. De kinderopvangtoeslag gaat omhoog. Er komen extra plekken voor peuteropvang die betaalbaar zijn voor alle ouders. Het bevallingsverlof voor vaders wordt verlengd", aldus koning Willem-Alexander.

Het kabinet trekt extra geld uit om kinderopvang weer betaalbaar te maken. Goed nieuws voor werkende ouders én voor kinderopvangcentra. Laatstgenoemden kunnen zich opmaken voor nieuwe (en meer) klandizie. Een goed werkende informatieve website draagt daaraan bij. Want wat is het eerste dat je doet als je ergens naar op zoek bent? Googlen toch? Zorg daarom voor een website die laat zien hoe en waarom jouw kinderdagverblijf zich onderscheidt van de rest. Met een feilloos werkend communicatiesysteem richting ouders. Een professionele website is het visitekaartje van ieder bedrijf. Oók in de kinderopvang. Zeker nu.

Yes, we can!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: yes, we hebben internet. boozd helpt talloze ondernemers aan prachtige websites. Aan websites die goed gevonden worden door de juiste (!) mensen. boozd helpt je aan een website die voor je werkt, die klanten informeert én werft. Yes, we can ;-). Meer weten? We staan voor je klaar!