072 - 2010 223

Waarom een actuele website onmisbaar is

Waarom een actuele website onmisbaar is? Daar kunnen we pagina's vol over schrijven. Maar dat doen we niet. Onderstaande argumenten zeggen genoeg!

Wat is het eerste dat je doet als je ergens naar op zoek bent? Googlen toch?

Word je niet gevonden? Dan doe je niet mee! Heeft jouw website een verouderde uitstraling en dito nieuwswaarde? Dan doe je niet mee! Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Dit visitekaartje hoef je niet zelf uit te delen. Dat doet internet voor je. Het visitekaartje laat precies zien wie je bent en wat je doet. Zorg dus voor een website die even professioneel is als jij dat bent. Hoe is de vindbaarheid van jouw website?

Jouw website is een communicatiemiddel.

Je hebt de mogelijkheid op laagdrempelige wijze in contact te blijven met (potentiële) klanten. Met deze website ben je 24/7 bereikbaar. Een (potentiële) klant kan informatie opzoeken en contact opnemen middels een contactformulier wanneer het hem/haar uitkomt. Zo bedien je klanten eenvoudig op hun wenken. Zijn de call-to-action buttons voldoende aanwezig op jouw website?

Je hebt invloed op jouw vindbaarheid.

Met een zoekmachinevriendelijke website vindt jouw doelgroep je direct. Zoekt iemand naar jouw product/dienst in jouw regio? Hop, met een website met relevante en actuele informatie sta je geheid bovenaan in de zoekresultaten. 

Nou, dat is duidelijk toch? Nog een paar must-haves op een rij:

  • Herkenbaarheid -> zorg voor een website die perfect past bij de huisstijl van jouw bedrijf.
  • responsive -> zorg dat jouw website geschikt is voor ieder scherm (dus ook tablets en smartphones).
  • Gebruiksvriendelijkheid -> een overzichtelijk menu is een must!

Yes! We hebben internet.

Weet je nog? Tot een paar jaar geleden gleed kort na de jaarwisseling een goud gekleurde gids door elke Nederlandse brievenbus. Met een stevige plof infiltreerde Katja Schuurman met haar Gouden Gids in onze huishoudens en bedrijfspanden. Nu krijg je deze alleen nog op verzoek. En dat is prima, want we hebben internet. We hebben geen boekwerk meer nodig om onszelf te profileren en te concurreren met collega's. We hoeven niet meer te balen als onze bedrijfsnaam met een Z begint. Er gelden nu nieuwe regels. We hebben het heft in eigen hand. Het is heel simpel: met een goede website val je op.

boozd helpt talloze ondernemers aan prachtige websites. Aan websites die goed gevonden worden door de juiste (!) mensen. boozd helpt je aan een website die voor je werkt, die klanten informeert én werft. Een Gouden Site dus. Meer weten? We staan voor je klaar!