boozd brainztorm ®

Brainztormen doe je samen

Ambitieus. Dat ben jij. Creatief, dat zijn wij. Als partner in ambitie helpen wij jou met creatieve marketing concepten om jouw ambities waar te maken. Met boozd brainztorm gaan wij samen sparren en out-of-the box denken over hoe we kunnen komen waar jij wilt zijn. Meer omzet, meer bezoekers, groei in jouw bedrijf, een groots jubileum…geen ambitie is ons te groot of te klein.

De combinatie van jouw passie en drive met onze kennis en creativiteit zorgt voor originele en unieke campagnes. Compleet out-of-the-box komen mooie ideeën tot leven en groeien uit tot plannen die binnen budget en deadlines passen.

 Martijn en Marco overleggen samen met de klant

Waarom? 

Grenzeloos sparren

Het waarmaken van een ambitie is een uitdaging. Een hele leuke! Voor jou, maar misschien nog wel meer voor ons. Zonder grenzen en met open vizier ideeën genereren, dat is waar het in onze brainztorm om draait. Deze ideeën vormen de basis voor onderscheidende communicatie met jouw doelgroep, een inspirerende website, goed doordachte social media campagnes, of wat dan ook!

Om dit goed te kunnen doen, willen wij jouw drive weten. Waar ligt jouw passie, de kern van jouw ambitie? Wat zijn de successen van jouw bedrijf en waarin ben je nog niet helemaal waar je zijn wilt? Als we elkaar beter kennen, is het bereiken van jouw doelen dichterbij dan je denkt. 

Hoe? 

Offline op pad

Tijdens een boozd brainztorm gaan we offline stappen maken om jouw online journey te ontdekken. Die stappen zetten we letterlijk offline, met je telefoon uit in de buitenlucht. Want frisse lucht zorgt voor een heldere geest en verfrissende ideeën. Tijdens deze sessie in bos of duinen maken we al wandelend kennis met elkaar en worden jouw ambities duidelijk. Aan de hand van onze brainztorm technieken komen we op ongedwongen wijze tot nieuwe inzichten en ontstaan de meest uiteenlopende, creatieve ideeën. We ontdekken wegen die voorheen misschien wel onzichtbaar waren.

Na deze creatieve boozd, duiken we ergens een restaurant (mét WIFI ;-)) in. Daar drinken we een kop koffie en leggen samen de leukste, meest inspirerende inzichten vast. 

Deze sessie duurt een half dagdeel, ongeveer 4 uur. 

 Door de brainztorm neem je een rugzak mee met ideeeen, een enthousiaste mindset en een frisse neus!

The next step

Alle inzichten en ideeën die uit de boozd brainztorm ontstaan, toetsen wij op haalbaarheid, het verwachte resultaat en jouw budget. Met als resultaat: een rugzak met 3, 4, 5 of soms wel 10 ideeën en verbeterpunten. Allemaal nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw bedrijfsambities waar te maken. 

De kosten 

Een brainztorm kost normaal € 1.020 excl. btw. Maar bieden we nu tijdelijk aan voor € 500 excl. btw. Daarin zit de voorbereiding, de afspraak zelf en de verwerking van alle creatieve ideeën. Je ontvangt een rapport vol ideeën waarmee je jouw ambities kan waarmaken!

Van inzicht naar uitgewerkt idee

De ideeën zijn één, maar de uitwerking is een tweede. Wil jij een aantal winnende ideeën verder uitwerken? Of gewoon meteen beginnen met de nummer één? Wij zorgen ervoor dat jouw ambities ook echt waargemaakt worden! 

Tijd voor actie, tijd voor jouw ambities

Bel voor een inspirerende brainztorm 072 - 2010 223 of stuur ons een bericht!

Wij geven antwoord!

Wij helpen jou graag verder. Vul hier jouw gegevens in, dan volgen wij jouw reactie binnen 2 werkdagen op!

Liever even bellen? Geen probleem! Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
072 - 2010 223

 
Ready? Let's go!