Mail ons

Samen brainztormen

Jouw business kan altijd wel een boozd gebruiken. Misschien wil je meer omzet maken, opvallen bij potentiële klanten, een nieuwe productlijn introduceren of een complete omslag maken in jouw strategie.

Partner in ambitie

Als partner in ambitie helpen wij jou graag met het genereren van nieuwe ideeën en creatieve marketing concepten. Wat je ambitie ook is. Hoe we dat doen? Met de boozd brainztorm. Tijdens een boozd brainztorm gaan wij samen sparren en outside the box denken. Je zou kunnen zeggen dat we kennismaken op een heel ander level. We ontmoeten elkaar in een wereld waar alle praktische overwegingen even niet ter zake doen. Want logica brengt je van A naar B, maar creativiteit brengt je verder!

quote Marco over brainztorm

"Logica brengt je van A naar B, maar creativiteit brengt je verder!"

Waarom? 

Grenzeloos sparren

Het waarmaken van een ambitie is een uitdaging. Een hele leuke! Voor jou, maar zeker ook voor ons. Om dit goed te kunnen doen, willen wij jouw drive weten. Waar ligt jouw passie, de kern van jouw ambitie en onderneming? Wat zijn de successen, hoe heb jij de afgelopen jaren jouw omzet weten te realiseren en waar is nog groei in te behalen? Als we elkaar beter kennen, is het bereiken van jouw doelen dichterbij dan je denkt.

Maar ideeën komen niet vanzelf. Daarvoor moet je afstand nemen van je dagelijkse praktijk. Een helicopterview creëren. Nieuwe ideeën ontstaan door het vormen van nieuwe connecties tussen bestaande brokjes kennis. In een brainztorm brengen we onze kennis spontaan bij elkaar. En omdat onze kennis op een heel ander vlak ligt dan die van jou, ontstaan er verrassende ideeën!

Hoe? 

Offline op pad

Tijdens de boozd brainztorm gaan we offline stappen maken om jouw (online) journey te ontdekken. Die stappen zetten we letterlijk offline, met je telefoon uit, in de buitenlucht. Want frisse lucht zorgt voor een heldere geest en verfrissende ideeën. Tijdens deze sessie in bos of duinen maken we al wandelend kennis met elkaar en worden jouw ambities duidelijk. Aan de hand van onze brainztorm technieken komen we op ongedwongen wijze tot nieuwe inzichten en ontstaan de meest uiteenlopende, creatieve ideeën. Zonder grenzen en met open vizier ideeën genereren, dat is waar het in onze brainztorm om draait.

Na deze creatieve boozd, duiken we ergens een restaurant (mét WIFI ;-)) in. Daar drinken we een kop koffie en leggen samen de leukste, meest inspirerende en meest haalbare inzichten vast.

Deze sessie duurt een half dagdeel, ongeveer 4 uur.

“Het waarmaken van ambitie is uitdagend”
Het resultaat

Een goed gevulde rugzak

Goede ideeën hebben tijd nodig. Ze zijn het resultaat van hard werken, experimenteren, reflecteren, laten rusten en weer oppakken. Wij lopen alle inzichten en ideeën die uit de boozd brainztorm zijn ontstaan langs. We toetsen ze op haalbaarheid, het verwachte resultaat en jouw budget. Met als resultaat: een rugzak met 3, 4, 5 of soms wel 10 ideeën en verbeterpunten. Allemaal nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw bedrijfsambities waar te maken.

Wat krijg je mee naar huis:

  • Een tiental nieuwe ideeën en inzichten
  • Een ranking van de ideeën op haalbaarheid en verwacht resultaat
  • Een duidelijke richting, een stip aan de horizon of een zogenaamde roadmap
  • Hernieuwde energie en motivatie

Nieuwsgierig? Laat je nummer achter!

Ik bel jou graag terug!

Laat jouw naam en nummer achter en dan bel ik jou binnen 1 werkdag terug!

 

Van inzicht naar uitgewerkt idee


Let's go

The next step

Deze ideeën vormen de basis voor onderscheidende campagnes, nieuwe strategieën en innovatieve processen. De ideeën zijn één, maar de uitwerking is een tweede. Wil jij een shortlist van de ideeën verder uitwerken? Of gewoon meteen beginnen met de nummer één? Wij zorgen ervoor dat jouw ambities ook echt waargemaakt worden!

De kosten

999,- 

Een brainztorm kost € 999,- excl. btw. Daarin zit de voorbereiding, de afspraak zelf en de verwerking van alle creatieve ideeën. Je ontvangt een uitwerking van de sessie boordevol ideeën waarmee je jouw ambities kan waarmaken!

quote Martijn over brainztorm

"Zonder grenzen en met open vizier ideeën genereren, dat is waar het in onze brainztorm om draait."

Tijd voor actie, tijd voor jouw ambities

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap? Bel voor een inspirerende brainztorm 072 - 20 10 223 of stuur een bericht naar marco@boozd.nl.