072 - 2010 223

Battuta Reizen

Ontdek Zuid-Pakistan en meer

lees verder

Buttata Reizen Ontdek Zuid-Pakistan Header

Reizen een gezicht geven

Battuta Reizen verzorgt al ruim 12 jaar prachtige reizen naar de meest bijzondere bestemmingen. De reizen zijn tot in de puntjes verzorgd en helemaal van deze tijd. Niet het standaard programma, maar unieke reizen met deskundige en enthousiaste begeleiding.

Connect

Zo vernieuwend als de reizen zijn, zo verouderd was de website. De website was niet responsive, het was moeilijk om te navigeren en lastig om reizen te boeken. Dus het belangrijkste onderdeel van de marketing van Battuta – de website – liep ver achter. Zonde!

Sander, Battuta: "door de vernieuwing met de webapplicatie en website kan de organisatie groeien en focus leggen op de reizen."

Create

Reizen met een uniek karakter een gezicht geven. Dat was onze voornaamste doelstelling. Als een potentiele klant op de website komt, moet hij meteen nieuwsgierig worden en zin krijgen om zijn koffer te pakken. Daarnaast was het natuurlijk heel belangrijk dat de website overzichtelijk zou zijn, gericht op conversie en vooral ook responsive.

“Het vormgeven van een website waarop de doelgroep zich kan laten informeren en zelfs over kan gaan tot boeking is een uitdaging. Het fotomateriaal dat Sander (Battuta Reizen) heeft aangeleverd is geweldig en hebben wij centraal gezet in het redesign.”

Wat-jes

Dit hebben wij voor Battuta gerealiseerd voor een boozd in de groei van het bedrijf.

  • wireframes setup voor informatie management en functionaliteit;
  • Design website;
  • Effectief webapplicatie voor het beheer van reizen;
  • Realisatie en dynamische opbouw van de website;
  • Verhuisplan (301s) voor optimale website transitie.

Het resultaat

Voor Battuta hebben wij een compleet platform gemaakt waarin zij alle reizen dynamisch kunnen beheren. Net als bij Motortrails geeft dit hen de mogelijkheid om de website overal bij te werken en natuurlijk om bezoekers én deelnemers van de reizen goed te informeren. Aan iedere reis wordt de naam van een reisleider gekoppeld en natuurlijk wordt de reis voorzien van prachtige beelden. Zo wordt het verlangen om de wereld te verkennen aangewakkerd en worden bezoekers aangemoedigd om door te klikken. Uiteraard is de site mobiel vriendelijk en geoptimaliseerd voor diverse zoekmachines. Met deze website kan Sander van Battuta weer jaren vooruit!

Bovenkant van de website, gericht op de beleving met prachtige foto's.

Battuta Reizen - Bijzondere bestemmingen

Fris overzicht van alle reizen met de reisleider in beeld.

Battuta Reizen - Reis overzicht

Is jouw website ook toe aan een make-over? Of wil jij ook je potentiële klanten nieuwsgierig maken en uitnodigen om door te klikken? Neem dan contact met ons op…

Ik geef antwoord!

Natuurlijk help ik jou graag verder. Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik binnen 1 werkdag contact op!

Liever even bellen? Geen probleem! Ik ben elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
072 - 2010 223