Mail ons

BG accountants

Samen ondernemen

lees verder

bg Accountants samen ondernemen header

Het verhaal van BG accountants: samen ondernemen als visie    

BG is een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat. BG weet heel goed wat ze wil: mensen en bedrijven met elkaar verbinden en hun kennis delen. Samen Ondernemen is een belangrijk onderdeel van hun visie. Die visie draagt BG accountants al jarenlang uit, met succes!

Marco over BG accountants en samen ondernemen

Marco: “Samen ondernemen is een visie die BG niet alleen hanteert in hun dagelijkse werk maar ook laat zien in hun communicatie. Wij ondersteunen die boodschap met digitale kanalen, maar ook in print!”

Connect

Joost en Pascal weten heel goed waar ze voor staan en hoe ze dat naar buiten willen brengen. Ze weten hoe belangrijk het is om hun visie goed te communiceren. Het ontbreekt ze alleen aan kennis van de kanalen en mogelijkheden. Sinds 10 jaar zijn wij de vaste partner van BG accountants op het gebied van design en marketing. Een goede match en meteen een mooi voorbeeld van hun visie: Samen Ondernemen!

Joost en Pascal van BG accountants

Create

Sinds dag één helpen wij BG met de communicatie naar hun klanten en relaties. In 2013 heeft BG in een strategische sessie de visie aangescherpt en dat resulteerde in Samen Ondernemen. Deze visie mochten wij vertalen in de huisstijl en marketing. Samen met Studio Tweevoud zorgen wij sindsdien dat zowel het design als de content uitstralen waar BG accountants voor staat. Niet alleen online, maar ook in print.

Een column van BG accountants in de krant - lokale branding

Het resultaat

Het resultaat mag duidelijk zijn: alles ademt nu de nieuwe visie uit. Niet alleen de Branding en de website, maar ook de mailings, de social media posts en de advertenties. En niet te vergeten de columns in de lokale krant en de jaarlijkse kalender. Het gevolg: BG trekt precies de klanten aan die graag samen willen ondernemen!  

Joost Baarda over BG accountants en samen ondernemen

Joost: "Regelmatig krijgen wij complimenten over onze website en blogs. Mensen herkennen ons erin, eigenlijk in al onze uitingen. Dat komt doordat boozd onze visie zo goed weet te vertalen in het ontwerp. De website die boozd voor ons gemaakt heeft, is minder formeel dan bij veel andere accountants kantoren en dat is precies wat we wilden!"