Mail ons

Budgetdoosjes       

Voor iedere budget de beste oplossing

lees verder

Budgetdoosjes voor iedere budget de beste oplossing header

de meest creatieve aanbieder van bedrukte doosjes

Een bedrukte doos op maat die duurzaam en betaalbaar is, ook in kleinere oplages. Ideaal om jouw product of bestelling in te verzenden. En dan ook nog eens met een creatief en uniek design. Dat vind je bij Budgetdoosjes.nl

Martijn Kooij over Old Inn webshop realisatie

Martijn: “Creatief, betaalbaar, goede kwaliteit en persoonlijke aandacht. Die combinatie kom je niet vaak tegen. Een mooie kans dus om het aanbod van Budgetdoosjes op het internet te promoten en goed zichtbaar te maken.”

Connect

Pieter en Martine, de oprichters van Budgetdoosjes.nl, waren al bezig met het online promoten van hun aanbod. Ze hadden reeds een Google Ads campagne lopen, maar het ontbrak ze aan tijd en kennis om die te monitoren en te optimaliseren. De wens om verder te groeien en de campagne specifieker te maken was er wel. Dus daar kwamen wij om de hoek kijken!

voorbeeld afbeelding doosje budgetdoosjes.nl

Create

Het aanbod van Budgetdoosjes is enorm. Dat gaat van simpele verzenddozen tot luxe productverpakkingen en displays. Door de enorme veelzijdigheid, kennis, druk- en snijtechnieken en het feit dat ze al leveren vanaf 100 stuks, onderscheidt Budgetdoosjes zich van “gewone” drukkers of verpakkingsspecialisten. Stuk voor stuk mooie USP’s om de campagnes mee in te richten!

Dat is dus precies wat we gedaan hebben: Google Ads campagnes inrichten, gebaseerd op de USP’s. Natuurlijk zorgen we dat alles goed gemeten wordt in Google Analytics. Zo kunnen we continu monitoren, bijsturen en adviseren.

voorbeeld afbeelding budgetdoosjes.nl

Het resultaat

Budgetdoosjes was door hun eigen inspanningen al goed vindbaar. Dus wat levert de extra boozd dan op? Nou, genoeg! Namelijk meer inzicht welke campagnes goed scoren, betere en snellere sturing waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt, betere kwaliteit van de bezoekers die via Google Ads binnenkomen en daardoor een verhoogd conversie percentage. Bovendien heeft Budgetdoosjes nu veel meer inzicht in de voortgang en welke kansen er nog meer voor het grijpen liggen!


Continue optimalisatie Google Ads voor meer online resultaat.

15%

Stijging aantal bekeken pagina’s

37%

Stijging in conversiepercentage

20%

Daling Bounce Percentage