boozd your online journey

De Kim Hekwerk

De Kim Hekwerk is een dynamisch bedrijf met een team van vakkundige mensen; samen hebben zij zo’n 100 jaar ervaring in hekwerk. Van 2 tot 500 meter, De Kim Hekwerk weet overal raad mee. Het bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en korte communicatielijnen.

Briefing voor de webapplicatie 2.0

Op verzoek van de klant wil De Kim Hekwerk snel(ler) kunnen schakelen. Dat kan volgens boozd met een webapplicatie die het proces van offerte tot levering zo efficiënt mogelijk inricht.

Doelstellingen webapplicatie

  • Efficiency vergroten
  • Het creëren van een online platform en 1 systeem, zodat iedereen binnen de organisatie met dezelfde gegevens werkt
  • Actuele inzage van offertes en orders in status

boozd voor De Kim Hekwerk

De Kim Hekwerk wil groeien. boozd realiseert die ambitie door een webapplicatie die het mogelijk maakt om online offertes op te stellen en te genereren in een PDF document. De applicatie bevat een gebruiksvriendelijk beheer van klanten, contactpersonen, leveranciers, producten, materialen, montage, projecten en offertes én een import van bestaande gegevens.

Het resultaat

Een nieuwe webapplicatie die 24/7 actueel en toegankelijk is voor de medewerkers van De Kim Hekwerk.

Techniek

Wij hebben een webapplicatie gemaakt die beschikt over een veilige uitwisseling van gegevens in HTTPS en diverse tools van Mysql, PHP7 en Jquery. De webapplicatie is responsive en maakt het mogelijk om online offertes op te stellen en te genereren in PDF.

Design

De webapplicatie is met name gefocust op functionaliteit. boozd heeft diverse statistieken en tellers gecreëerd om de applicatie overzichtelijk en aantrekkelijker te maken.

Let's go!

Heb jij ook zo’n sterke ambitie? En beschik je over een verouderd systeem dat wel wat vernieuwing kan gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Sam
 
thumb-motortrails.png
Motor Trails

Internationaal platform en applicatie voor een ambitieus bedrijf.

Bekijk case

thumb-cases.png
Cases

Ontdek ambities en resultaten in onze projecten.

Alle cases

thumb-watjes.png
Wat-jes

Wij werken niet voor "wat-jes", wij maken er goed gebruik van.

Onze diensten

Jouw eigen non-stop marketing team, let's go!


Ontdek de mogelijkheden