Mail ons

“Optimaal gericht op klantbeleving”

Lees verder

joelle

GYZS, een webshop die altijd in beweging is

GYZS.nl is dé webshop als het gaat om gereedschap en ijzerwaren, zowel voor particulieren als voor bedrijven. GYZS heeft een online assortiment van meer dan 40.000 producten verdeeld over 1.500 categorieën.

Connect

Sinds november 2014 is Peter Stam, eigenaar van GYZS, klant van boozd. Sindsdien werken wij samen aan de vormgeving van zowel de webshop als de offline uitingen. We zijn in 2014 begonnen met een re-design van de webshop. Geen gemakkelijke klus, want GYZS heeft een enorm assortiment klus artikelen en gereedschap met een ingewikkelde menu structuur. Bovendien bedient GYZS zowel particuliere als zakelijke klanten en dat brengt wat uitdagingen met zich mee. Zo moeten we bijvoorbeeld de prijzen in- en exclusief BTW laten zien. Een leuke uitdaging met veel maatwerk dus!

Create

Na het re-design zijn we er nog niet. Om meer uit de website te halen, zijn we ons gaan focussen op de conversie. In een continu proces brengen we verbeteringen aan in de webshop. Bijvoorbeeld op het gebied van zoekfuncties, browsen door de shop, bestellen, het check-out proces, product details, shipment en meer functionaliteiten. Op dit moment zijn we met Peter bezig om de conversie nog verder te optimaliseren en de webshop meer B2B in te richten.

Peter Stam - gyzs.nl
Peter: “Werken met jullie is ontzettend waardevol. Alles wat ik bedenk weten jullie te vertalen naar een design.”
Marco designer van de webshop van gyzs
Marco: “Samen met Peter werken we continu aan de verbetering van de webshop. Dat begint met sparren over de mogelijkheden en kansen en resulteert in het ontwerpen van alle verbeterpunten. Peter kent zijn shop van binnen en buiten en heeft ontzettend veel kennis. Dat maakt het voor mij iedere keer weer inspirerend!”

Resultaat

De webshop wordt iedere keer aantrekkelijker en klantvriendelijker. Niet onbelangrijk, want meer dan 90% van de consumenten vindt een goed design van een webshop een must voordat hij of zij een aankoop doet! En dat het met de persoonlijke service bij GYZS ook wel goed zit, blijkt uit deze recensie: “Heel begripvol en vriendelijk te woord gestaan en heel netjes geholpen. Eigenlijk niet des 2019. En voor mij is dit de oplossing geweest die geen Gamma, Karwei, Praxis of Hugo mij konden bieden." 

visual website gyzs.nl

Het eerste ontwerp

In 2015 hebben wij het eerste concept vormgegeven voor de nieuwe webshop van GYZS> Voor het ontwerp proces hebben wij samen met GYZS uitgebreide wireframes opgesteld. Op basis hiervan is de vormgeving gemaakt.

90

90+ Designs

Sinds 2015 zijn er ruim 90 designs gemaakt. Voor verschillende templates en devices!

visual van website Gyzs.nl
logo Gyzs technische professionals

Nieuw logo

Begin 2019 is het logo van GYZS aangepast. Kleine esthetische wijzigingen maakten het logo beter gericht op de doelgroep. In combinatie met de pay-off, die wij hebben bedacht, is de huisstijl weer voor jaren vastgesteld.

 

Denk jij dat jouw webshop wel een boozd kan gebruiken? Vraag het ons!

Ik geef antwoord!

Natuurlijk help ik jou graag verder. Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik binnen 1 werkdag contact op!

Liever even bellen? Geen probleem! Ik ben elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
072 - 520 85 85