072 - 2010 223

Medicheck           

Eenvoudige toepasbare innovatie voor beter zorg

lees verder

Medicheck Eenvoudige toepasbare innovatie voor beter zorg header

MediCheck ®                   

Een eenvoudig toepasbare innovatie voor betere zorg. De MediCheck applicatie is een elektronisch systeem waarmee je het toedienproces van de medicatie eenvoudig registreert en controleert. Van farmaceutische patiëntdossiers tot toedienlijsten en spoedmutaties. Met MediCheck  heb je als zorgpartij zicht op het medicijngebruik van een cliënt.

webapplicatie Medicheck

Briefing

De eenvoud en doeltreffendheid van de MediCheck applicatie moet ook terugkomen in de communicatie van MediCheck. Bij voldoende interesse kan de potentiële klant direct een online aanvraag indienen voor een demo. Zo werkt de website als informatiebron en natuurlijke filter met betrekking tot lead generatie.

Doelstellingen

  • De website moet dienen als informatieplatform
  • Het genereren van leads
  • Toename online demo aanvragen
  • Uniforme on- en offline uitstraling

Resultaten

Om de doelstellingen van MediCheck te realiseren heeft boozd gezorgd voor on- en offline communicatie. Van responsive onepage, een klanten portaal, visitekaartjes en banieren tot Google Analystics en Google Maps.

  • Een zoekmachine vriendelijke opbouw en inhoud heeft gezorgd voor 50% toename van bezoekers vanuit Google.
  • Door een conversie gericht ontwerp ontvangt MediCheck nu 31% meer aanvragen via de website.
advertentie rolbanner medicheck design
'Een responsive onepage, ontwerpen voor iconografie en infographic, een vormgegeven flyer én een geperfectioneerde huisstijl. Dat alles binnen twee weken. Geen probleem voor boozd.'

Let's go!

Ben jij ambiteus en wil jij meer rendement vanuit je website of webshop? Laten wij afspreken om dit verder te bespreken. Kost een uurtje van jouw tijd en levert je direct veel inzichten op. Je kan ons bereiken via 072 - 2010 223.

Neem contact op

Sam