072 - 2010 223

Novi Travel          

De specialist in reizen naar de Balkan landen

lees verder

Introductie

Novi Travel kent de Balkan landen zoals Albanië en Montenegro als geen ander. Met jarenlange persoonlijke ervaring weten de medewerkers van Novi Travel de allermooiste plekjes te vinden voor de perfecte vakantie in Albanië. Maar ook voor een vakantie naar Montenegro, Servië en Bosnië ben je bij Novi Travel aan het goede adres.

Connect

Novi Travel is een familiebedrijf met haar roots in de Balkan. Naast de succesvolle reizen naar Montenegro wilden ze ook buurland Albanië onder de aandacht brengen. De eerste wens was dan ook een nieuwe website die goed vindbaar moest zijn. Daarmee startte de samenwerking tussen Novi travel en boozd in 2017. Met als doel: vakanties naar Albanië flink op de kaart zetten!

Martijn Kooij over Novi Travel case

Martijn: “Albanië is een pareltje van een vakantiebestemming. Bij velen nog onbekend en dus onbemind, maar zeker de moeite waard. Fantastisch dat wij Wladimir en zijn team mogen ondersteunen bij het bekender en toegankelijker maken van de vakantiebestemmingen in de Balkan.”

 

organische zoekresultaten Google Novi Travels op laptop

Create

Een website die goed vindbaar is, leunt meestal op twee pijlers: betaalde vindbaarheid en organische (gratis) vindbaarheid. Die pijlers zijn we dus gaan opbouwen voor Novi Travel. Organische vindbaarheid zit ingebouwd in de website. Niet alleen door een zoekmachine vriendelijke inrichting van de website, maar ook door verbetering van de content. Met advies over de juiste betaalde zoektermen komt Albaniereizen.nl nog beter naar voren. En door het opzetten en beheren van een Google Ads campagne geven we nog een extra boozd aan de vindbaarheid.

 

Albanië Reizen van Novi Travels logo

Wladimir Meijer: "Met boozd als projectleider hadden wij de figuurlijke stok achter de deur, waardoor de tijdlijnen en voortgang werden bewaakt, met het juiste resultaat. Fijne communicatie!"

Resultaat

Het resultaat mag er zijn: Albaniereizen.nl is op de kaart gezet! De website is goed vindbaar via Google Organisch en Google Ads, er zijn meer offerte aanvragen gerealiseerd dan vorig jaar en de interesse in Albanië als vakantiebestemming is gestegen. Wladimir is enthousiast, dus welk buurland volgt er nu?

Wil je voor je zelf kijken wat boozd voor Novi travel heeft gedaan, kijk op de website van Novi travel: Albaniereizen.nl

 

Albanië strand eiland