072 - 2010 223

Old Inn Wonen

Landelijke en industriele meubelen

lees verder

OldInn wonen sinds 1972 header

Old Inn Wonen              

Old Inn Wonen is een familiebedrijf met een rijke historie in meubelen. Al sinds 1972 is Old Inn Wonen een begrip in Noord-Holland. Een woonwinkel met van origine landelijke meubels en een sterke focus op de fysieke vestiging.

Rik, Old Inn Wonen: “De samenwerking met Martijn heeft Old Inn wonen een boozd gegeven!”

Connect

Sinds 2018 is Old Inn klant bij boozd. Aan het begin van dat jaar is er een nieuwe website gerealiseerd die vooral diende als digitale showroom. Rik van der Oord, eigenaar van Old Inn, vond het tijd voor een verbreding van het assortiment met industriële meubelen. Bovendien moest de webshop een volwaardig 2e filiaal worden. 

In de eerste maanden lag de focus op het ombouwen van de website naar een webshop. De organische vindbaarheid vormde daarbij een belangrijk element, omdat die flink gedaald was. De hoogste tijd om de online bezoekers weer terug te halen!

Create

Naast het terughalen van het organische verkeer hebben we ingezet op betaald verkeer via Google Ads en Facebook Ads. Heel gericht hebben we ingezet op Branding en hebben we producten waarmee Old Inn zich onderscheidt via Google Shopping aangeboden. Daarnaast hebben we lokaal geadverteerd in huis-aan-huis bladen. 

Maar daar blijft het niet bij. Periodiek bepalen wij samen met Rik de nieuwe aandachtspunten. Dat gaat van een koppeling met Exact tot het aanbieden van meer betaalmethoden. En van betere productfotografie tot nieuwe SEO teksten. Het is continu teamwork tussen boozd en Old Inn. 

Martijn Kooij over Old Inn webshop realisatie

Martijn: “Het is fantastisch om te zien hoe een woonwinkel met een rijke historie de transitie weet te maken naar online. Het is niet óf de vestiging in Dirkshoorn óf de online winkel. Het is het samenspel van de twee. Mensen kunnen nu zelf bepalen wat ze waar, wanneer en hoe kopen. Ze kunnen online bestellen, maar ook telefonisch en uiteraard in de winkel.  ”


Het resultaat

De meeste producten zijn nu online te bestellen op Oldinn.nl en de organische vindbaarheid is boven het niveau van de oude website. De online winkel is dus een volwaardig 2e filiaal geworden. Maar het mooiste is dat zowel de conversie, als de gemiddelde en totale omzet zijn gestegen sinds alle marketing inspanningen. Het effect van alle online marketing inspanningen is dus ook dat de omzet in de vestiging in Dirkshoorn toeneemt. Kortom …. een win-win situatie!


Wil jij ook dat jouw website een volwaardig filiaal wordt? Of ben je gewoon toe aan een boozd voor jouw traffic of sales? Neem dan contact met ons op…

Let's go!

Ben jij ook toe aan meer online rendement? Neem dan contact met ons op. Wij staan te popelen om met jouw online marketing aan de slag te gaan.

Of ga voor jouw eigen marketing team

Kies jouw team

Sam