Mail ons

Rolbakkie

Bedrijfsafval goed en snel geregeld

lees verder

cases Rolbakkie boozd large

INTRODUCTIE

Rolbakkie is al sinds 2012 een begrip als het gaat om het ophalen van bedrijfsafval. Dit succes heeft Rolbakkie te danken aan haar transparante prijzen en goede service. Als ondernemer weet je precies waar je aan toe bent en kan je alles online regelen.

quote martijn boozd rolbakkie

Martijn: “Een mooie uitdaging om met het team vernieuwing door te voeren en de eenvoud te behouden. Want gemak en snelheid van bestellen zijn juist de punten die als positief worden ervaren door de klanten.”

CONNECT

Via zusterbedrijf Bouwbakkie, kwam Rolbakkie bij ons terecht. Door online marketing hebben we de afgelopen jaren vele bedrijven verleid om hun rolcontainers bij Rolbakkie te bestellen. Ondertussen was hun website aan vernieuwing toe. Maar de succesformule moest natuurlijk behouden worden: eenvoudig en snel een rolcontainer voor je bedrijfsafval bestellen, dat is de visie van Rolbakkie!

case Rolbakkie vernieuwde website responsive design

CREATE

Een website vernieuwen klinkt eenvoudig, maar daar komt meer bij kijken dan je denkt. In het geval van Rolbakkie, hadden we bijvoorbeeld ook te maken met het Rolbakkie platform waar klanten online al hun afvalzaken kunnen regelen. De kunst is om achter de schermen allerlei verbeteringen door te voeren, terwijl de klant alleen het gemak en de nieuwe lay-out ervaart. Zo hebben we voor Rolbakkie verbeteringen doorgevoerd in het bestelproces, een online assistent als keuzehulp ontwikkeld, de klanten login verbeterd en de content vernieuwd en verbeterd. Het ontwerp is door ons gerealiseerd en de technische verwerking door Steven van Loef (Yellow Dice).

rolbakkie logo quote icon

Rolbakkie is de rolcontainer specialist voor het MKB in héél Nederland. Van papier tot swill, van wekelijks tot maandeljikse lediging. Rolbakkie regelt het!

afbeelding

RESULTAAT

Door middel van verschillende testscenario’s zijn we tot het huidige resultaat gekomen. Een zeer mobiel vriendelijke website die veel meer gericht is op conversie. De website het helemaal up-to-date, bevat gerichtere content, is beter te sturen en sneller dan ooit tevoren! Mede dankzij de technische realisatie door Steven van Loef (Yellow Dice).

STATS

+ 35%

+35% Omzet

Sinds het nieuwe design en de nieuwe functionaliteiten is er 35% meer omzet gerealiseerd.

SAMENVATTING

Rolbakkie laat zien dat je met ogenschijnlijk minimale veranderingen, maximaal resultaat kunt behalen. Het nieuwe, responsive design is wat de klant ziet, maar wat hij beleeft is vooral gemak, snelheid en eenvoud. Een veel betere klantbeleving dus voor Rolbakkie.nl.