072 - 2010 223
Schuimrubber gigant

Introductie

De naam zegt het al: Schuimrubber Gigant is gespecialiseerd in schuimrubber. Een uniek synthetisch en antiallergisch product dat verschillende vormen en maten kent. Schuimrubber Gigant is vakkundig en adviserend, maar klantgerichtheid staat voorop.

Briefing

Schuimrubber Gigant heeft de ambitie om te groeien, maar de huidige webshop staat dat niet toe. Het bedrijf wil de klant een visueel, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke webshop bieden. Dat kan middels een Magento 2 webshop, inclusief één compleet beheer van alle bestellingen en orderafhandelingen.

Doelstellingen

  • Gebruiksvriendelijke en responsive webshop
  • Doorgroei mogelijkheden
  • Calculatie voor klanten, zodat zij een unieke bestelling kunnen plaatsen
  • Aandacht voor de Belgische markt

boozd voor Schuimrubber Gigant

Om de continuïteit en het beheer van de webshop te verbeteren, realiseert boozd een Magento 2 webshop. De nieuwe webshop maakt doorgroei mogelijkheden waar.

magento 2 webshop
‘De maatwerk module van Schuimrubber is een mooi stukje code’ - Niels

Het resultaat

  • Een zoekmachine vriendelijke Magento 2 webshop
  • responsive design
  • Een ‘Schuimrubber Op Maat’ extensie, zodat klanten in 3 stappen een bestelling kunnen plaatsten
  • Verhuisplan van de oude naar de nieuwe webshop
  • Metingen van Traffic en bestellingen via Google Analytics
  • Koppeling met MyParcel voor snellere afhandeling van bestellingen

Design

Wij hebben een volledige responsive webshop ontworpen; van de homepage tot het plaatsen van een bestelling. Op basis daarvan hebben wij een op maat gemaakte module gecreëerd.

Techniek

De realisatie van een zoekmachine vriendelijke Magento 2 webshop, inclusief koppeling met verzendplatform My Parcel, een op maat gemaakte extensie voor ‘Schuimrubber Op Maat’ bestellingen en een koppeling met Buckaroo, wat betreft betalingen.

Marketing

Door het gebruik van Google Analytics beschikt Schuimrubber Gigant over een duidelijk overzicht van de bestellingen en klanten. Daarnaast heeft boozd onderzoek gedaan naar relevante zoektermen en onderwerpen om de vindbaarheid van Schuimrubber Gigant te verbeteren. Schuimrubber Gigant beschikt nu over een zoekmachine vriendelijke inrichting en sterke content.

Het resultaat

Een krachtige webshop die Schuimrubber Gigant meer efficiency en capaciteiten biedt.

magento 2 shop
Ben jij ook toe aan meer efficiency en capaciteit? Neem dan contact met ons op. Wij staan te popelen om jouw webshop om te toveren tot een sterker e-commerce platform.
Contact