072 - 2010 223

Speelplan

Gespecialiseerd op gebied van spelen, sporten en bewegen

lees verder

Speel plan header

Connect

Al bijna 10 jaar is Speelplan klant van boozd. In die jaren is niet alleen het team van Speelplan gegroeid, maar zijn ook de diensten flink uitgebreid. Van een online tool waarbij kinderen zelf hun speelruimte kunnen bouwen tot cursussen en advies aan de overheid. Al die diensten en doelgroepen moesten op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden en daar voldeed de huidige website niet meer aan. Tijd voor vernieuwing!

Create

Als trouwe partner van Speelplan mochten wij aan de slag met een nieuwe website. Een website die groei en vernieuwing uitstraalt en waar Speelplan haar veelzijdigheid laat zien. De website moest qua uitstraling, aanbod en presentatie aansluiten bij waar Speelplan nu staat, maar met de mogelijkheid om uit te breiden. Bijna overbodig om te melden: de website moest natuurlijk ook zoekmachine vriendelijk zijn, snel laden en vooral ook mobiel vriendelijk zijn.

Mohamed Rahman, Speelplan

Mohamed, Speelplan: “Wij zijn 10 jaar geleden de samenwerking aangegaan met boozd omdat de werkwijze van boozd ons erg aansprak. We hebben samen verschillende tools ontwikkeld waaronder de Speeltuinbouwer. Ook nu is onze boodschap weer helder overgekomen door de goede samenwerking. boozd denkt met ons mee, dit wekt vertrouwen en is de perfecte basis voor een duurzame relatie! ”

Bekijk de Speeltuinbouwer
Martijn Kooij over Speelplan website realisatie

Martijn: “Als de website jouw visitekaartje en referentie middel is, dan is het belangrijk dat deze correct communiceert naar jouw doelgroep en daarmee goed aansluit bij jou als bedrijf en jouw aanbod.”

Wat-jes

Dit hebben wij voor Speelplan gerealiseerd om een duidelijke oplossing te bieden.

  • Nieuw website ontwerp
  • Migratie CMS 1.0 naar boozd CMS 2.1
  • Technische realisatie website
  • Importeren data
  • Verhuisplan naar nieuwe website
  • Oude website herinrichten naar participatie platform

Het resultaat

Een frisse, nieuwe online look voor Speelplan. Een platform waarop Speelplan al haar diensten kan etaleren en de verschillende doelgroepen kan aanspreken. Met het oog op de toekomst, dus met een dynamische beheeromgeving waarmee Speelplan zelf de website kan inrichten en uitbouwen. Je bent namelijk nooit te oud om te spelen of te groeien en dan moet je website mee kunnen bewegen!

Supersnel!

Bij lancering scoorde de website van Speelplan maar liefst 91/100 in de Google snelheidstest.

91
Ontwerp homepage Speelplan website

Startpagina

Met veel nieuws, projecten en een grote doelgroep is de presentatie van informatie erg belangrijk. De homepage is gelaagd opgebouwd en compleet te beheren door het team van Speelplan.

Ontwerp project pagina van Speelplan website

Projectpagina

Een belangrijker pijler van Speelplan is de presentatie van de projecten die zij opleveren. Zo kunnen nieuwe én bestaande klanten mogelijkheden inzien die soms erg vernieuwend zijn!

Wil jij ook een trouwe partner die meebeweegt met jouw groei? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe online look? Neem dan contact met ons op…

Ik geef antwoord!

Natuurlijk help ik jou graag verder. Vul hier jouw gegevens in, dan neem ik binnen 1 werkdag contact op!

Liever even bellen? Geen probleem! Ik ben elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00.
072 - 2010 223