Mail ons

Verhoef Groep             

Maakt woningen veiliger, comfortabeler en toegankelijker

lees verder

verhoef groep maakt woningen weiliger, comfortablere en toegankeljker header

Verhoef Groep: van beperkingen naar mogelijkheden

De Verhoef Groep is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam als het gaat om het realiseren van woningaanpassingen. Zij adviseren, leveren, bouwen en onderhouden woningaanpassingen voor gemeenten, instellingen en particulieren in Noord-Holland. 

Martijn Kooij - boozd online marketing

Martijn: “Dankzij de diensten van de Verhoef Groep kunnen minder valide en oudere mensen langer, veiliger en comfortabeler thuis wonen. Een fantastisch eindproduct! We zijn er dus ook trots op dat wij Verhoef online op de kaart hebben mogen zetten.”

Connect

Verhoef is een bedrijf met een lange en rijke historie. Door de jaren heen heeft Verhoef zijn aanbod altijd aangepast aan de tijdgeest en de klantbehoeften. Zo is er ook een website en een webshop ontstaan. In 2018 waren beiden hard toe aan vernieuwing, zowel qua techniek als qua uitstraling. Daarom hebben Martin en André contact met ons gezocht en mochten wij hun online aanwezigheid een boozd geven.

Verhoef Groep - Van woningaanpassingen tot woning verbouwen.

Create

In deze tijd is online aanwezigheid een must. Je website is het online visitekaartje van je onderneming. Daarom hebben we de website en webshop samengevoegd en voorzien van een nieuw design. Niet alleen in de vormgeving moet je met de tijd meegaan; je website moet ook responsive zijn, zoekmachine vriendelijk, makkelijk te navigeren en meetbaar zijn. Al deze aspecten hebben we voor de Verhoef Groep gerealiseerd. 

Verhoef Groep voor woningaanpassingen

Het resultaat

Het resultaat? Een frisse, responsive en zoekmachine vriendelijke website die past bij de uitstraling van de Verhoef Groep! Natuurlijk is de site ook helemaal up-to-date qua veiligheid en techniek en niet onbelangrijk: Martin en André hebben nu inzicht in de statistieken en conversies. Zo kunnen ze nog beter inspelen op de klantbehoeften, want dat blijft de eerste prioriteit van de Verhoef Groep!

André Hooiveld - Verhoef Groep - Verhoef Woningaanpassing

“Verhoef Groep is lang op zoek geweest naar een partner om ons te helpen bij de opzet van de nieuwe website en het onderhoud. Belangrijke voorwaarden vinden wij: directe communicatie, korte lijnen, no nonsense en pro-actief meedenken. Na ruim een jaar samenwerking hebben wij ervaren dat boozd een hele fijne partner is. boozd doet wat ze beloven en de communicatie is prettig en direct.” Andre Hooiveld