072 - 2010 223

Verzuimteam         

Levert kwaliteit en maatwerk

lees verder

VerzuimTeam Levert kwaliteit en maatwerk header

Verzuimteam           

Verzuimteam.nl is een gratis, professionele arbodienst, die kwaliteit en maatwerk levert aan werkgevers in Noord-Holland.

Helma Zonneveld over verzuimteam.nl online marketing

Helma, Verzuimteam.nl: “Van elke euro die ik in online marketing investeer, krijg ik er minimaal 2 terug. ”

Connect

Al bijna 10 jaar is Verzuimteam.nl de gratis arbodienst die het anders doet dan alle anderen. Geen aansluitkosten, geen vaste maandelijkse kosten. Gratis dus! Maar wel met de kennis, kwaliteit en professionaliteit die je als bedrijf van een arbodienst mag verwachten.

Om dat te realiseren, is het van belang om de stroom nieuwe klanten op gang te brengen en te houden. In eerste instantie moeten klanten hun weg naar de website van Verzuimteam vinden. Met een flinke boozd in adverteren, kan Verzuimteam groeien in aantal klanten en diensten. Want ook als je met mensen werkt, mag je de cijfers niet uit het oog verliezen!

Create

Meer Traffic naar de website halen met zo min mogelijk investeringen. Hoe pakken wij dat aan bij boozd? De inzet van relevante zoektermen, advertenties en landingspagina’s zijn de basis geweest. Hierdoor heeft de Traffic naar de website een vlucht genomen en is het aantal gratis aanmeldingen enorm gestegen. Maar dan ben je er nog niet. Omdat we de resultaten continu meten, kunnen we snel bijsturen en heel gerichte campagnes inzetten met bijvoorbeeld Google Ads en Bing Ads. Ook via LinkedIn hebben we campagne gevoerd, voor deze markt een heel interessant platform!

Martijn Kooij over Speelplan website realisatie

Martijn: “Het is heel fijn te adverteren met een dienst die onderscheidend is, zoals in dit geval een gratis arbodienst. Dat helpt enorm in de conversies. ”


Het resultaat

Maandelijks houdt boozd een dashboard bij voor Helma, waarin precies de uitgaven en opbrengsten per maand staan. Zo blijven de resultaten en de inzet helder en kunnen we in één oogopslag zien of we nog op de goede weg zijn. Bovendien is er regelmatig overleg tussen Helma en Martijn. Met de informatie uit het dashboard, uit Google Analytics en onze eigen ervaring komen we zo tot een geoptimaliseerde campagne voor Verzuimteam.nl!

verzuimteam gecertificeerde arbodienst homepagina website op laptop

Wil jij ook meer sales of meer traffic naar je website? Neem dan contact met ons op…

Let's go!

Ben jij ambiteus en wil jij meer rendement vanuit je website of webshop? Laten wij afspreken om dit verder te bespreken. Kost een uurtje van jouw tijd en levert je direct veel inzichten op. Je kan ons bereiken via 072 - 2010 223.

Neem contact op

Sam
case-beauvin.png
Beauvin

Verbeteringen in de customer journey voor meer omzet.

Bekijk case

thumb-olddin.jpg
Old Inn wonen

Een volwaardig online filiaal

Bekijk case

thumb-cc.png
Clusius College

Een groene wereld die wij in beeld brengen bij de doelgroep.

Bekijk case

surface-in-handen-kaart-xl.jpg
cases

Cases die jou kunnen inspireren en een beeld geven wat boozd realiseert.

Bekijk de cases