Verzuimteam uniek in Nederland

Verzuimteam heeft een ambitie: meer leads genereren. Het team van boozd maakt deze ambitie waar. Het gevolg? Een verdubbeling van de omzet.

Lees verder

Verzuimteam

Verzuimteam is een arbodienst met een uniek concept, prettige klantgerichtheid en preventieve aanpak. In 2016 werden zij zelfs genomineerd als beste kleinbedrijf van Noord-Holland.

Briefing

De website van Verzuimteam moet meer leads genereren. boozd weet raad. Informeren van potentiële klanten moet leiden tot het genereren van meer leads via de website. Wij zorgen voor een gratis registratie van het ziekteverzuim voor Verzuimteam, inclusief tips en tricks.

Doelstellingen

  • Verdubbelen van het aantal bezoekers
  • Verdubbelen van nieuwe leads
  • Toename van de organische bezoeken via Google

Resultaten

De boozd-campagne heeft een groot online bereik. Door middel van vrije zoekresultaten via Google en Google Adwords komen er meer (gerichte) bezoekers naar de website. Daarnaast stromen er meer en meer leads binnen. De leads vertalen zich naar een verdubbeling van de omzet.

 

Het resultaat in cijfers

  • Het totale bezoek is meer dan 3 keer verdubbeld.
  • Door de inzet van online marketing en conversie verbetering is de omzet met 105% verdubbeld.
  • Verzuimteam is nu minder afhankelijk van Google Adwords. Dankzij zoekmachine optimalisatie zien zij een forse toename in bezoekers. Maar liefst 350% meer bezoekers.
Het team van boozd behaald resultaten. Kun je ook een verdubbeling van de omzet gebruiken? Neem dan contact op of bel 072-2010223.
Contact