Woononline

Begonnen als WoonOutlet in Alkmaar in 2005. Geheel ingericht als shop in shop boden wij meer dan 60 fabrikanten winkelruimte die rechtstreeks hun uitlopende modellen verkochtten. Door de jaren heen kwam steeds meer de behoefte een eigen gezicht te geven aan de winkel. We zijn een eigen collectie gaan voeren die we uit alle winstreken van de wereld halen.

Briefing

De webshop van Woon is een 24/7 showroom voor mensen die zich willen oriënteren of direct een aankoop willen doen. De webshop moet een volwaardig online filiaal worden, wat betreft aanbod en omzet.

Doelstellingen

  • Omzet (op jaar basis) verdubbelen
  • Toename van 100% via organisch zoeken op Google
  • Online aanbieden van volledige assoritement
  • Toename paginaweergave van 50%
  • Verdubbeling van de likes op Facebook
  • 25% verbetering op het gebied van conversie

Resultaten

boozd maakt de ambitie van Woon waar. Dit doen wij door middel van verbeteringen in de webshop, optimalisatie van het bestelproces en online campagnes om het bereik te vergroten.

'Goede mannen die écht met je meedenken en zich verplaatsen in jouw business. Het team van boozd geeft creatieve oplossingen, zonder er naar te vragen.'
Responsive design

Let's go!

Ben jij ambiteus en wil jij meer rendement vanuit je website of webshop? Laten wij afspreken om dit verder te bespreken. Kost een uurtje van jouw tijd en levert je direct veel inzichten op. Je kan ons bereiken via 072 - 2010 223.

Neem contact op

Sam
thumb-oilily.png

Een kleurrijk en creatief merk met de kracht van Magento 2.

Bekijk case

case-beauvin.png

Verbeteringen in de customer journey voor meer omzet.

Bekijk case

thumb-vzt.png

Verdubbeling van de omzet door meer leads te genereren.

Bekijk case

thumb-olddin.jpg

Een volwaardig online filiaal.
 

Bekijk case

Ready? Let's go!