Mail ons

Hoe groot zijn jouw ambities?

Bekijk een mogelijk antwoord

Wij houden van ambitie

We luisteren naar jouw vraag, gaan de verbinding aan, benoemen verbeterpunten en blijven continu in beweging. Daarmee zorgen we dat jij het beste uit jouw bedrijf naar boven haalt. Maar ook dat jouw klant zich verbonden voelt met jouw bedrijf. Daardoor doet hij sneller een aankoop, geeft meer bij je uit, doet herhaalaankopen, en beveelt je aan bij anderen. Een optimaal resultaat!

Meer leads via jouw website

Je hebt een website, maar de conversies blijven achter. Jij wilt meer Traffic, maar na analyse blijkt dat je wel degelijk bezoekers hebt. Hoe komt het dat je geen aanvragen krijgt? We doen een analyse, maken een plan en creëren een meer conversiegerichte website. Jouw bezoekers kunnen makkelijker, sneller en beter tot een aanvraag overgaan.

Zoekmachine marketing
E-commerce

Meer conversies via e-commerce

Je hebt een snelle webshop en een mooie conversie. Maar je wilt je omzet vergroten. Op basis van de cijfers en het bestelgedrag van jouw klanten bepalen wij de kansen voor verbetering. De focus ligt op meer relevante bezoekers, verbeteren van de gemiddelde orderwaarde en verhoging van het gemiddelde conversiepercentage met als doel om de omzet te verhogen.

Top of mind blijven

Jij hebt een website en jouw product of dienst heeft een lang beslissingstraject. Het blijkt dat jouw nieuwe klant langdurig kijkt en vergelijkt voor hij tot een beslissing over gaat. Wij zorgen ervoor dat jij de verbinding aangaat met de potentiële klant en dat je online zichtbaar blijft met duidelijke voordelen. Zo blijf je aanwezig en top of mind in het beslissingstraject. Daarmee vergroot jij de kans om de gekozen partij te worden.

Klaar om af te spreken?

Sam is er klaar voor. Jij ook?

Cases

thumb-woon.png
Woon®

Online shoppen optimaliseren en fullservice support.

Bekijk case

thumb-vzt.png
Verzuimteam

Verdubbeling van de omzet door meer leads te genereren.

Bekijk case

thumb-oersterk.png
OERsterk

Interactie en het bereik vergroten voor een ondernemer vol passie.

Bekijk case

thumb-olddin.jpg
Old Inn wonen

Een volwaardig online filiaal

Bekijk case