boozd your online journey
Hero header-journey.jpg

connect + create

Jouw online journey 

De online wereld is zoveel meer dan een website of een webshop. De online wereld van jouw klant is onbegrensd, divers en verbonden. Een wereld die draait, verandert en veel kansen en mogelijkheden biedt. De customer journey bepaalt hoe jij jouw online wereld moet inrichten.

Intake

Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan wij open het gesprek in. Jouw inbreng en onze vraagstelling zorgen ervoor dat we helder krijgen wat jouw verwachtingen zijn qua resultaten. We bespreken jouw budget en het tijdsbestek om helder te krijgen hoe wij jouw project gaan aanvliegen.

Afspraak maken

 

Wij willen elke klant het ultieme vakantiegevoel geven.

 

jouw onine marketing team

Connect

Inlevingsvermogen is de basis om jouw online journey te verbeteren. Wij verplaatsen ons in jouw doelgroep, jouw klant en jouw markt. We benoemen kansen en mogelijkheden, analyseren jouw marktpositie en concurrenten. En leggen we jouw onderscheidend vermogen vast.

Create

Vanuit de verbinding gaan wij creëren, oftewel de inzet bepalen van één of meer online kansen en mogelijkheden. De invulling en acties zijn voor elke klant en situatie anders. Maar wel altijd volgens een vaste werkwijze: Van inchecken tot en met de landing.

Heldere processen

jouw onine marketing team

Fijne vakantie!

Samenwerken met boozd is net als op vakantie gaan. Misschien een beetje een rare vergelijking, maar we lichten deze graag toe. Als je op vakantie gaat zijn de bestemmingen eindeloos. Kies je voor de zon, een korte city trip, skiën in Oostenrijk of parachute springen in Costa Rica. Je zou ook parachute kunnen springen op Texel, dat is al een stuk goedkoper dan in Costa Rica.

Hoe exotischer jouw bestemming hoe duurder vaak de vakantie, maar ook een compleet andere ervaring. Ga je met de fiets, boot of het vliegtuig op vakantie? Het vliegtuig is snel en kost misschien wat meer, de boot duurt wat langer maar brengt je misschien wel langs prachtige stranden. Zoals jij keuzes en overwegingen maakt voor jouw vakantie zo maken wij die ook voor jouw online journey. Ga je mee op reis?

jouw onine marketing team

Jouw eigen non-stop marketing team, let's go!


Ontdek de mogelijkheden