Webshop

Een doorsnee webshop heeft een conversie ratio van 2 tot 3 procent. Wij houden niet van standaard, dus leggen de lat nét iets hoger. 

"De webshop is een extra verkoper: hij moet klanten in de watten leggen en alles uit de kast halen.”

We spreken graag af. Of bel 072-2010 223. 

Wij zijn boozd

  • Ontwikkelaar in Magento: het award-winning platform voor webshops
  • Experts op het gebied van conversie optimalisatie
  • Wij hebben 5 jaar ervaring in het realiseren van webshops
  • Wij zorgen voor meer leads en sales met hetzelfde aantal bezoekers
  • Wij houden consulten om de groeipotentie te beoordelen

Let's go! 

Streef jij naar meer bezoekers, een hogere conversie en meer flexibiliteit? Het team van boozd kan dat verwezenlijken. Wij leveren geen standaard webshop, maar een webshop waarin jouw product zichzelf verkoopt, de klant met zekerheid terugkomt en het aantal artikelen per bestelling toeneemt. Bij e-commerce specialist boozd ben je aan het juiste adres. 

Specialist

Wij zijn gek op e-commerce. Het betekent namelijk veel meer dan alleen ‘geld verdienen op het internet’. E-commerce staat voor boozd gelijk aan creativiteit. Wij kunnen al onze expertises kwijt: van ontwerpen en programmeren tot het bepalen van marketingstrategieën. Het team van boozd optimaliseert jouw e-business van A tot Z. 

Wist je dat?

  • Online winkelen is niet plaatsgebonden
  • Webshops kennen geen openingstijden
  • Webshops hebben een grote efficiëntie
  • Een webshop biedt de mogelijkheid voor een groter en breder assortiment dan een winkel

Advies

Steeds meer mensen winkelen online: gemiddeld zo’n 7,7 aankopen per persoon per jaar (dat is goed voor een omzet van ongeveer € 900). Naast de groeiende doelgroep, wordt het aanbod ook steeds groter. Onderscheiden is dus noodzakelijk.

Het team van boozd is daar goed van op de hoogte en ontwerpt professionele webshops die doeltreffend, verfrissend en vernieuwend zijn. Het eerste bezoek op jouw website overtuigd meteen van topkwaliteit. Daarnaast zijn zaken als optimale gebruiksvriendelijkheid, snelheid, ingerichte betaalmethoden, feilloos werkende koppelingen met leveranciers en eenvoudige navigatie essentieel. Met onze hulp trek jij de bezoekers over de streep.

10 gouden webshop tips: Maak van kopers vaste klanten

De juiste combinatie

 

Voor een succesvol e-commerce platform moet je de juiste bouwstenen combineren; afhankelijk van de doelgroep en doelstellingen van jouw webshop. Een mooi design is aantrekkelijk, maar zeker niet voldoende. Vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, een compleet assortiment en nog veel meer aspecten zijn van invloed op het succes van jouw webshop. Met de juiste combinatie én ambitie is een succesvol e-commerce platform te realiseren. Dit doe je zeker niet alleen: het team van boozd heeft alle disciplines in huis om jou te helpen.

Nieuwsgierig naar onze kwaliteiten? Bel 072 2010 223, stuur ons een bericht via het contactformulier of laat hier jouw telefoonnummer achter.