Mail ons

E-commerce specialist

Bij het maken van webshops leven wij ons helemaal uit. Al onze expertise kunnen wij erin kwijt. Van ontwerp en techniek tot aan de complete marketing & klantbeleving. Hier ligt onze kracht: e-commerce zit in ons DNA.

Wij helpen onze klanten met élk aspect van de online journey van hun klanten. 

Onze webshops

  • Ontwikkelen wij in Magento 2, Shopify of WooCommerce
  • Zorgen voor meer leads en sales
  • Hebben een optimale customer journey
  • Leggen klanten in de watten
  • Groeien mee met jouw organisatie
  • Zijn nooit standaard, maar altijd maatwerk
  • Maken jouw ambitie waar
Rik, Old Inn Wonen: 'De samenwerking met Martijn heeft Old Inn Wonen een boozd gegeven!'
webshop magento

Balans

Een webshop realiseren kunnen meerdere partijen. Een webshop maken die continue invulling geeft aan de online journey van jouw klant is een heel ander verhaal. Aansluiting op de doelgroep, de juiste navigatie en productinformatie. In balans met jouw merk. Dat is een behoorlijke uitdaging. Maar wel één waar wij nu al zin in hebben!

Benieuwd hoe de online journey van jouw klant eruit ziet en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Afspraak maken

Als e-commerce specialist continu in beweging

Wij houden niet van stil zitten. Wij verbeteren technieken, vereenvoudigen processen en maken alles visueel aantrekkelijker. Hoe we dat doen? Lees het hier:
 

Jouw customer journey!

Wij zorgen dat de complete klantbeleving klopt. Dat alle processen soepel verlopen, dat jouw klant vindt wat hij zoekt en komt waar hij wil zijn. Alleen dan komt hij namelijk terug. De customer journey van jouw klant, daar draait het om. Goede reis!

Wij zijn gek op e-commerce. Wij kunnen al onze expertise er in kwijt: van ontwerpen en programmeren tot het bepalen van marketingstrategieën. Het team van boozd optimaliseert jouw e-business van A tot Z!

"Een doorsnee webshop heeft een conversie ratio van 2 tot 3 procent. Wij houden niet van standaard, dus leggen we de lat altijd nét iets hoger."
E-commerce en webshop magento specialist Alkmaar

Team boozd

We hebben al aardig wat ervaring in het maken van webshops, maar vervelen doet het nooit! Het leuke is dat we ons hele team kunnen inzetten en al ons enthousiasme erin kwijt kunnen. We hebben alle aspecten onder de knie en voor elk probleem een oplossing!

Ready... set... go!

Ieder project is verschillend, maar start met een belangrijk ijkpunt: de intake ofwel het in kaart brengen van de online journey. We brengen het startpunt en de wensen in beeld. Is er al een webshop? Wat zijn de processen? Wie is jouw klant? Wat zijn jouw producten en wie is de concurrentie? Daarna gaan wij aan de slag om voor jou een te gekke webshop te maken in Magento 2: let's go!

E-commerce is booming business

Als je dan zo'n fantastische webshop hebt, gaat je business groeien. Jouw online journey verandert continue. En daarmee groeien ook je wensen. Gelukkig zijn onze webshops daarop ingericht. Wij sturen bij en groeien met je mee!

Van vakanties tot schoenen en van de dagelijkse boodschappen tot een wasmachine: ruim 71 procent van de Nederlanders doet online aankopen. De doelgroep groeit, maar het aanbod ook. Onderscheiden is dus noodzakelijk.
E-commerce en webshop magento specialist Alkmaar

Maatwerk in Magento 2

Wij schrikken niet van complexe vraagstukken. Ze liggen vaak op ons bordje. En dat is goed, want ze halen het beste in ons naar boven. Je kan het zo gek niet bedenken of wij maken het!

Magento 2

Magento 2 geeft ons als webshop ontwikkelaar de volledige controle over het design, de inhoud en functionaliteit. Het zorgt dus niet alleen dat alles er aan de voorkant beter uit ziet, maar ook dat aan de achterkant de processen soepeler verlopen. Magento 2 is sneller, efficiënter en innovatiever. Magento 2 is de toekomst!

Webshop design

In ons ontwerp zoeken we een balans in stijl en functionaliteit. Daarin nemen we de verwachtingen van de bezoeker mee. Zijn of haar online journey staat centraal. We kijken naar de doelstellingen en maken hierop keuzes in het ontwerp die de beste resultaten opleveren. Want wij verliezen jouw doelstellingen en de customer journey van jouw klant nooit uit het oog.

Webdesign

Conversie optimalisatie

Het traject eindigt niet bij het lanceren van een nieuwe webshop. Sterker nog, dan begint het eigenlijk pas. boozd monitort en analyseert wat de klanten op jouw webshop doen. Haken ze af bij de bestelknop? Doen de actie-buttons (Call to Actions) wat ze moeten doen? Welke conversie wordt behaald? En genereren de zoekwoorden wel Traffic? We sturen continu bij om jouw doelstellingen te behalen.

Conversie optimalisatie
Jouw e-commerce en webshop Magento 2 team

Customer journey

De reis van jouw klant eindigt niet in je webshop. En eerlijk gezegd begint hij daar ook niet. De customer journey begint bijvoorbeeld al bij Google Ads waar hij jou voor het eerst tegenkomt tot de e-mail in zijn inbox met de bevestiging van zijn bestelling. En nog verder. Wij zorgen dat de complete klantbeleving klopt. Dat alle processen soepel verlopen, dat de klant vindt wat hij zoekt, dat hij komt waar hij wil zijn. Alleen dan komt hij terug. En daar draait het om. Goede reis!
 

Ben jij klaar om van onze creativiteit gebruik te maken?
Afspraak maken

Meer informatie over een nieuwe webshop van Webvalue?
Bel 072 - 520 85 85 of bekijk Webvalue.nl!