Google AdWords

Bij 60% van de ondernemers is significante winst te behalen uit bestaande online campagnes. Wil jij ook meer klanten, omzet en rendement halen uit jouw Google AdWords campagne?

"Je bent altijd op het juiste moment op de juiste plaats met het adverteren via Google AdWords.”

We spreken graag af. Of bel 072-2010 223. 

Wij zijn boozd

 • Gecertificeerde Google specialisten
 • Met ruim 10 jaar ervaring met Google AdWords
 • Wij benutten de functionaliteiten van AdWords maximaal
 • Wij zien meetbare resultaten 
 • Wij hebben direct toegang tot Google kennisprogramma’s
 • Jij ontvangt € 75,00 extra klikbudget

 

Ons Google AdWords team werkt constant aan de campagne om jouw doelstellingen te behalen. Hoe?

 • Uitgebreide zoekwoordanalyses
 • Beslissingen op basis van keiharde feiten
 • Effectieve inzet van het klikbudget
 • Landingspagina optimalisatie voor meer conversies
 • 100% transparantie in werkwijze & campagne
 • Periodiek bespreken van voortgang en doelstellingen

Adverteer op het internet

Via Google AdWords adverteer je op het internet. Met de juiste zoektermen kun je gericht zowel nieuwe, als bestaande doelgroepen bereiken. De middelen zijn gevarieerd: van tekst en banners tot video-advertenties. Bereik jouw doelgroep via desktop, tablet en mobiel.

Achtervolg de doelgroep

Met Google AdWords kun je doelgericht targeten: via zoekwoorden, leeftijdsklasse, geslacht, locatie en specifieke tijden. Daarnaast zijn aanpassingen gemakkelijk te hanteren. Tevens is het mogelijk om targeting op eerder surfgedrag – oftewel: remarketing – toe te passen. ‘Achtervolg’ op deze manier de doelgroep met gerichte advertenties en haal ze moeiteloos over de streep.

Denk verder

Wij zijn Google partner en beschikken over volledig gecertificeerde medewerkers. Maar veel belangrijker: wij denken nét iets verder dan de rest. Voor onze AdWords specialisten is resultaat het enige dat telt. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Vraag dan nu de AdWords Expert Review aan.


Zoeken, afstemmen, scoren

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is bepalend voor het succes van jouw AdWords campagne. Bij boozd gebruiken we geen generieke, maar specifieke zoekwoorden. Op deze manier blijven de kosten per klik overzichtelijk en jouw ROI (Rendement op Investering) optimaal. 

Online advertenties

Tot het Google Display Netwerk behoren alle websites, video's en applicaties waarop online advertenties worden weergeven. Dit wordt veel gebruikt voor remarketing, zodat eerdere bezoekers nogmaals met hun neus op jouw onweerstaanbare feiten, producten of diensten worden gedrukt.

Kijken, vergelijken, kopen

Google Shopping brengt de webshop en de koper dichter bij elkaar. Adverteerders plaatsen hier een gericht en compleet aanbod, waarna de koper eenvoudig online een vergelijking maakt met alternatieve aanbieders en aanbiedingen. Is de consument tevreden met jouw aanbod? Dan belandt hij of zij met een eenvoudige klik in jouw webshop.  

Benader jouw publiek

Via Remarketing Lists for Search Advertisement - RLSA - benader je opnieuw en optimaal jouw doelgroep. Met deze speciale functie kun je jouw zoekadvertenties aanpassen voor klanten die de website al eerder hebben bezocht. Het is mogelijk om je zodanig toe te spitsen op een specifieke doelgroep dat, indien zij een zoekopdracht uitvoeren op Google, jouw aanbieding en/of advertentie in het beeld verschijnt. Zo kun je de klant nogmaals overtuigen om bijvoorbeeld jouw mooie blauwe hoekbank te bestellen.

Videoboodschap 

Een bedrijfsvideo promoten? Ook dat is mogelijk via Google AdWords. Je kunt jouw bedrijfsvideo nu namelijk ook gebruiken als advertentie. Op deze manier draag je jouw diensten, producten of informatie op een prikkelende en leuke manier over naar de klant.

Altijd mobiel

De mobiele telefoon is het meest toegankelijke middel om je te oriënteren op nieuwe producten en diensten. Daarom is een goede vindbaarheid via de smartphone van groot belang. Met pakkende teksten, catchy banners en onweerstaanbare aanbiedingen overtuigen we jouw doelgroep ook via de mobiele telefoon.