Mail ons

Google Ads specialist

Gerichter kan bijna niet.

Online adverteren via Google is super effectief omdat je aan alle knoppen kan draaien. Jij bepaalt wanneer je adverteert, welk kanaal je inzet, welk budget je beschikbaar hebt, maar vooral wie je advertentie te zien krijgt. Zo bereik je klanten die serieus geïnteresseerd zijn.

"Met Google Ads ben je altijd op het juiste moment op de juiste plaats zichtbaar. Geen (potentiële) klant die daar omheen kan!"

Continu werken wij aan het behalen van jouw doelstellingen. Hoe?

 • Uitgebreide zoekwoordanalyses
 • Beslissingen op basis van keiharde feiten
 • Effectieve inzet van het klikbudget
 • landingspagina optimalisatie voor meer conversies
 • Bijsturen op basis van de voortgang en doelstellingen
'Helma, Verzuimteam.nl: 'Van elke euro die ik in online marketing investeer, krijg ik er minimaal 2 terug.'

Conversie.

Doordat jouw advertentie direct de juiste bezoekers naar je website haalt, is de kans op een aankoop of lead veel groter. Als je bovendien eerdere websitebezoekers opnieuw aanspreekt met remarketing, is de kans helemaal groot dat ze voor jou kiezen.

Relevant.

Onze online advertenties worden precies op het juiste moment vertoond. Je krijgt ze alleen te zien als je met een specifiek onderwerp bezig bent. Zo voorkom je onnodige kosten voor niet-relevante onderwerpen of te algemene zoektermen.

Voordelen van Google Ads specialist:

 • Gerichte targetting
 • Meetbare resultaten
 • Volledige controle
 • Up-to-date kennis
 • Sturen op basis van (kosten per) conversie
 • Flexibel inzetbaar
jouw Google Ads specialist in Alkmaar
Iedere klik in Google wordt geregistreerd. Zo kunnen we precies zien welke advertenties en zoekwoorden het beste werken. En dus meteen actie ondernemen door slecht presterende advertenties te verwijderen of nieuwe opties toe te voegen!
Google Ads specialist Alkmaar
70% van de Google-gebruikers zoekt op longtail zoektermen. Dit zijn zoektermen die uit drie of meer woorden bestaan. Groot voordeel: de inzet van longtail zoektermen levert een hogere ranking én meer conversie op!

Google Ads Scan.

Ben je zelf al aan de slag gegaan met een Ads campagne? Laat hem door ons scannen! Wij checken jouw campagne op inzet en resultaat. Vervolgens krijg jij een gratis rapport met verbeterpunten.

Tweede natuur.

Wij zijn Google Partner en hebben al ruim 10 jaar ervaring met Google Ads. Sinds het ontstaan volgen wij Google op de voet. Wij denken als Google, kennen alle tips & tricks en dromen zelfs over Ads. Maar veel belangrijker: wij gaan voor maximaal resultaat!

Synergie.

Met adverteren kan je heel veel bereiken. Maar je staat nog sterker als je organische vindbaarheid in Google ook goed is. Wij zorgen dat de techniek achter jouw website goed ingericht is en dat je site gevuld wordt met waardevolle content en links. Want daar houdt Google van!

Meer informatie over online marketing diensten van Webvalue?
Bel 072 - 520 85 85 of bekijk Webvalue.nl!