Online marketing 

Online marketing is een geweldig speelveld online. De diversiteit, snelheid van schakelen en inzicht in resultaten maken het tot een succesvol marketing instrument. 

Met online marketing kom je goed voor de dag via bijvoobeeld:

  • Bing & Google zoekmachines
  • Facebook & Instagram
  • Youtube
  • Email marketing
  • Advertenties in Apps

Goed zoeken, dan vind je het vanzelf!

De online vindbaarheid of beter gezegd zichtbaarheid kan je op vele manieren vergroten. Tuurlijk is het fijn als mensen goed zoeken. Maar je kan het ze een stuk eenvoudiger maken door goed voor de dag te komen in de zoekresultaten, op social media of bijvoorbeeld op Youtube.  De keuze is enorm. Als online marketing bureau adviseren wij jou in de juiste kanalen. Wij doen dat vanuit onze visie van de online journey. Jij wilt met je onderneming doelstellingen bereiken. Wij maken een plan van middels online marketing deze doelstellingen te realiseren.

Martijn is online marketeer in hart en nieren. Wil je weten wat hij voor jou kan doen? Bel hem op 072-2010223 of mail naar martijn@boozd.nl


Mis niets en neem vandaag nog contact op
Wij bieden gerichte en gestructureerde informatie voor bezoekers en zoekmachines. Dat doen we met een breed scala aan mogelijkheden, van content marketing tot technische optimalisatie en de inzet van Google AdWords . Door onze jarenlange ervaring doen we dat heel effectief en doeltreffend.