Design bureau

Wij zijn een creative agency en ontwerpen met de focus op rendement. Dit doen wij onder andere met het creëren van een nieuw webdesign voor jouw bedrijf: dat zorgt voor meer bezoekers en is de (belangrijkste) eerste stap naar conversie.

boozd: design bureau alkmaar / ontwerp bureau alkmaar

"Een professionele indruk begint met een krachtig en creatief ontwerp. Op zoek naar een ontwerperdie jouw merk versterkt? Ik laat geen aspect ongemoeid en zorg ervoor dat iedere uiting naadloos aansluit op jouw huisstijl”

We spreken graag af. Of bel 072-2010 223. 

Wij zijn boozd

 • Een design bureau met professionele ontwerpers
 • Wij hebben ruim 10 jaar ontwerpervaring
 • Wij ontwerpen voor zowel online- als offline doeleinden
 • Wij hebben al honderden ontwerpen gerealiseerd
 • Wij ontwerpen elk aspect

boozd: ontwerp bureau alkmaar 

Het team van boozd zorgt voor een werkend en uniek ontwerp. Hoe we dat realiseren?

 • Betrokken ontwerpers
 • Aandacht voor looks en conversie
 • Focus op resultaat
 • Altijd op de hoogte van de laatste trends
 • Een perfecte vertaling van jouw idee naar een visueel ontwerp
 • 100% transparantie in werkwijze
 • Met korte communicatielijnen

Een eigentijds logo, aansprekende huisstijl of een website met fantastische looks? De fysieke uitstraling van jouw merk moet staan als een huis. In iedere uiting; van visitekaartje, briefpapier, flyer en banner tot jouw website en sociale media kanalen. Een goed logo en huisstijl vertellen wie je bent en waar je voor staat. Het is belangrijk om dit consistent te gebruiken. Een professioneel ingezette corporate identitiy is de perfecte weerspiegeling van jouw onderneming. 

Team boozd beschikt over bakken met kennis en ervaring. In een brainstorm bespreken we jouw wensen voor het bedrijf en ontwikkelen we een aantal unieke concepten. Vervolgens werken we toe naar jouw definitieve logo en huisstijl. Nieuwsgierig naar wat boozd voor jou kan betekenen? Vraag nu jouw ontwerpscan aan.

 

boozd: design bureau alkmaar

Nieuw logo of logo verbeteren?

Een logo is hét gezicht van jouw bedrijf en doet het zowel met kleur als grijstinten goed. Een aantrekkelijk logo zorgt voor een positieve associatie, maar waar moet hij aan voldoen?

 • Tijdloos
  Een goed logo gaat decennia mee. Kijk naar Apple en Nike.
 • Origineel
  Met originaliteit onderscheid je je van de rest. De ontwerper van Coca-Cola begreep dat maar al te goed.
 • Eenvoud
  Less is more. Met teveel gedoe sla je de plank mis. We noemen Nike nog maar eens.
 • Passend
  Een serieuze zaak als NOS, verdient een logo met stijl en perfectie. Onderneem je minder formeel, zoals Bol.com en Google? Creëer een logo dat perfect bij jouw bedrijf past. 

Huisstijl ontwerp

boozd: ontwerp bureau alkmaarWaar sta je nu en waar wil je naartoe? Zonder na te denken een nieuwe huisstijl ontwerpen leidt tot teleurstellingen. Het team van boozd verzamelt alle goede ideeën, organiseert stevige brainstormsessies, zorgt voor een goede planning en komt met een opvallend en uniek resultaat. Van promotiemateriaal en voertuigbelettering tot bedrijfskleding en PowerPoint presentaties.

Daarnaast leveren wij ook de gebruiksaanwijzing van jouw nieuwe huisstijl. Het handboek bevat instructies inzake formaten, kleurgebruik (pms), lettertypen, regelafstanden en meer. Waarom? Consistent gebruik van een huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling waar niemand om heen kan. En die bijpassende e-mailhandtekening? Die fixen we ook voor je.

design bureau alkmaarPromotie

Jouw bedrijf nog beter in de markt zetten? Bereik jouw potentiële doelgroep met de juiste promotieartikelen. Schieten met hagel heeft niet zoveel zin, kies voor artikelen die bij jouw identiteit passen. Kortom, producten die jouw doelgroep enthousiast maken. Wees origineel. Je hoeft als ICT-bedrijf niet altijd te kiezen voor een USB-stick. Er zijn veel meer mogelijkheden. 

Ieder promotiemiddel heeft een statement nodig. Daar zorgt het team van boozd voor. Van poster tot koffiekop, wij zorgen dat jouw bedrijf op de kaart komt te staan; met jouw huisstijl als leidraad. Behoefte aan extra creativiteit? We helpen je graag met het opzetten van gerichte marktingacties. Samen dragen we de juiste boodschap uit. Let’s go!

webshop design 

Webshop

Bij boozd kun je terecht voor een moderne webwinkel die er onweerstaanbaar uitziet, maar voor alleen onweerstaanbaar doen we het niet. Wij creëren webshops die, naast een aantrekkelijke uitstraling, meer omzet genereren. Dit doen wij met conversiegerichte ontwerpen, snelle klikpaden en een logische toegang tot het winkelmandje. Kies je voor een overzichtelijke webwinkel die optimaal klantvriendelijk is en goed converteert? Dan kies je voor boozd. 

Meer over webshops

Interfaces

Heb je een nieuw programma ontwikkeld? Of een nieuwe applicatie geschreven? Zonder gebruiksvriendelijke interface kom je niet ver. Het team van boozd ontwerpt - met regelmaat - aantrekkelijke interfaces voor softwarespecialisten. Met een heldere, gebruiksvriendelijke en esthetisch aantrekkelijke interface wordt het gebruik van jouw programma of applicatie nóg prettiger. We gaan graag voor jou aan de slag!

webdesignDesign 

Een eerste indruk is belangrijk en die kun je maar één keer maken. Een websitebezoeker beslist in de eerste drie seconden of hij op een website blijft. Dit betekent in de meeste gevallen dat een onaantrekkelijke website niet converteert. Het uiterlijk van jouw website moet perfect aansluiten op de diensten en/of producten van jouw onderneming en natuurlijk de verwachtingen van de doelgroep. Met boozd ben je zeker van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website. Ons team zorgt voor een perfecte inzet van jouw huisstijl. Jouw uitstraling maakt indruk en dat is de eerste stap naar conversie. 

Lees meer over websites - of bekijk onze cases