Mail ons

Design bureau Alkmaar voor unieke ontwerpen

Misschien wel het leukste stukje van ons werk. In ieder geval voor Marco. Van ieder ontwerp maken wij een statement.

Onze creativiteit kent geen grenzen. Altijd willen we het beter, mooier. We ontwerpen alles.

Creativiteit, passie en oog voor detail

  • Wij zitten bomvol creativiteit
  • Wat jij vertelt, visualiseren wij al in gedachten
  • Ontwerpen is onze passie, ons vak en onze drijfveer
  • We denken na over ieder aspect
  • We stoppen pas als het perfect is 
Peter, GYZS.nl: 'Werken met Marco is ontzettend waardevol. Alles wat ik bedenk weet Marco te vertalen naar een design.'
design bureau Alkmaar
design bureau Alkmaar

Jouw identiteit

Met vormgeving bepaal je de eerste indruk. Die moet goed zijn, passend bij jouw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar wie jij bent, hoe je er uit wilt zien en hoe jij je onderscheidt. Een professionele indruk begint met een krachtig en creatief ontwerp.

Benieuwd wat wij voor jouw design kunnen betekenen?

Krijg je ook zin in zo'n gaaf ontwerp? Neem dan contact op met Marco. Hij helpt je graag om het ontwerp tot leven te brengen!

Offerte aanvragen
"Inspiratie is overal en die zetten wij om in onvergetelijke ontwerpen. Van spektakelstukken tot hele verfijnde ontwerpen. Wacht maar af, want het resultaat is nét even spannender, frisser of aantrekkelijker dan jij had gedacht!"

Digitale vormgeving:

Digitale vormgeving zit in ons DNA. Elke pixel maken we perfect en over elk aspect denken wij na. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het ontwerpen. Als design bureau Alkmaar geven wij vorm aan:

Zet de juiste toon

Een van de allermooiste onderdelen van ontwerpen is Branding. Alles moet kloppen, van de kleuren tot de juiste 'tone of voice'. Laten zien wie je bent door middel van Branding is een enorme uitdaging. Die gaan wij graag aan!

boozd, het design bureau in Alkmaar, is een stelletje creatievelingen bij elkaar, maar verliezen ook het rendement niet uit het oog. Een goed logo en een duidelijke huisstijl laten zien waar je voor staat. Maar zorgen er ook voor dat bezoekers blijven komen op je website of webshop.

Let's go!

We houden van aanpakken. Maar wel gestructureerd. Daarom werken we altijd gefaseerd aan een ontwerp. Zo kunnen we tussentijds bijsturen en komen we tot een uniek resultaat.

Wed nooit op 1 paard

Wij werken altijd met meerdere concepten die uiteindelijk tot een definitief ontwerp leiden. Voor de versie die jij onder ogen krijgt, hebben wij er al vele gemaakt en afgewogen.

Laat geen steen ongedraaid

We schetsen, brainstormen, spelen een potje FIFA, geven kleur aan het design, vergroten en verkleinen tot dat het maximale resultaat bereikt is.

Websites

Wij ontwerpen websites die doeltreffend, uniek en verfrissend zijn. Altijd met de focus op jouw bedrijfsdoelstellingen. Het eerste bezoek aan jouw website moet direct overtuigen.

Professionele websites

Webshops

Jouw webshop moet alles behalve standaard zijn. Wij zorgen voor een design waarin jouw USP's benadrukt worden. Maar ook de klant bedienen we op zijn wenken met duidelijke productomschrijvingen, een soepel proces en heldere stappen.

E-commerce specialist

Webapplicaties

Ook voor gebruiksvriendelijke interfaces van webapplicaties ben je bij ons aan het juiste adres. Iedere applicatie heeft zijn eigen processen en struikelblokken. Wij ontwerpen heldere, creatieve interfaces die het gebruik van een app nog makkelijker, sneller of effectiever maken.

Marketing visuals

De online wereld is vluchtig. Verslapt de aandacht van de bezoeker? Dan is hij in één klik weg. Met social media, display banners of andere visuals trek je hem terug naar je website. Zie het als een digitaal verlengstuk van jouw website.
 

Merk design

Een krachtig merk heeft een logo dat origineel, tijdloos en passend is. Dat wordt versterkt door een krachtige pay-off. Geen eenvoudige opgave, maar wel één waar wij enthousiast mee aan de slag gaan. Verwacht van ons geen standaard ontwerp. Laat je verrassen!
 

Huisstijl

Met alleen een mooi logo kom je er niet. Je hele huisstijl moet kloppen. Van visitekaartjes tot autobelettering en van je e-mail handtekening tot bedrijfskleding. Samen werken we toe naar een professionele huisstijl. Als je die consistent inzet, staat jouw merk als een huis.

Styleguide

De styleguide, hét handboek voor jouw bedrijfsidentiteit. In de styleguide geven we instructies over formaten, kleurgebruik (pms), lettertypen, regelafstanden en meer. Waarom? Omdat consequent gebruik van je huisstijl zorgt voor een professionele uitstraling waar niemand om heen kan.

Meer informatie over online marketing diensten van Webvalue?
Bel 072 - 520 85 85 of bekijk Webvalue.nl!