072 - 2010 223

Videomarketing online

Adverteren op YouTube

Een miljoenenpubliek bereiken? Zonder regisseur, bioscoop en acteurs? Ja, dat kan met YouTube marketing. Kortgezegd: adverteren op YouTube. Per vertoning ' van minimaal 30 seconden ' of interactie met jouw video betaal je bijvoorbeeld slechts € 0,08.

Plaatsen op de website & Content marketing

Een video op jouw website plaatsen? Goed idee! Er is geen 'klik' nodig om een goede boodschap over te brengen. Dit is een snelle manier om de bezoeker te overtuigen. Je kunt de video los plaatsen óf op de achtergrond, om de sfeer van de startpagina een enorme boozd te geven.

 

 

 

Wij hebben alles uit de kast gehaald om jou het volledige boozd gevoel te geven. Het team van boozd is #niettestoppen en dat is nu ook te zien!

 

Investering

Het creëren van een video bestaat uit tijd en kosten. Om een indicatie te geven: houd rekening met een bedrag van ca. € 1.000 exclusief btw. Een dag voorbereiding, een dag filmen.

Return on Investment

Een bedrijfsvideo is een perfect middel voor exposure. Laat je niet beperken tot YouTube en je eigen website, maar zoek ook naar derden. Denk aan: 'in de wachtkamer', een (bevriend) restaurant of evenement. Met een bedrijfsvideo verhoog je de beleving, het vertrouwen en de betrokkenheid van potentiële klanten.

Ik ben nieuwsgierig geworden over de videomarketing. Kan je mij terugbellen?

Wij bellen jou graag terug!

Laat jouw naam en nummer achter en dan bellen wij jou binnen 1 werkdag terug!