Mail ons

Krachtige webapplicaties

Ieder bedrijf is uniek. Dus spreekt het voor zich dat je jouw data of processen niet altijd kwijt kan in een standaard programma. Wij maken ingewikkelde processen eenvoudig en complexe data overzichtelijk. Wij denken niet in standaarden, wij zien altijd kans om iets unieks te creëren.

Van webapplicaties gaan onze vingers jeuken. Wij vertalen complexe systemen naar gebruiksvriendelijke interfaces met een krachtige online applicatie.

Webapplicaties van boozd

  • Maatwerk is de standaard
  • Bespaar tijd en geld door efficiency
  • Focus op gebruiksgemak
  • Veilig in gebruik en altijd toegankelijk
  • Koppeling van bestaande systemen
Sander, Battuta Reizen: 'Door de vernieuwing met de webapplicatie en website kan de organisatie groeien en focus leggen op de reizen.'
jouw webapplicatie op maat
jouw maatwerk webapplicatie

Kan niet bestaat niet

Ok, soms moeten wij ook even onze hersens laten kraken om tot een oplossing te komen. Niet alle processen of data laten zich makkelijk vangen in een webapplicatie. Maar dat maakt het alleen maar leuker, wij houden wel van een uitdaging!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Heb jij interesse in een webapplicatie op maat? Onze vingers jeuken al om voor jou aan de slag te gaan! Bel Marco op 072-2010223 of mail naar marco@boozd.nl.

Afspraak maken

Techniek op maat

Ingewikkelde processen of grote hoeveelheden data kunnen je behoorlijk frustreren. Met de nieuwste technieken maken wij een vertaalslag naar een simpele, heldere webapplicatie. Hoe we dat doen? Lees het hier:

"Een webapplicatie op maat bespaart tijd en geld. Wij vertalen complexe systemen naar gebruiksvriendelijke interfaces met een krachtige online applicatie."
Een reisbureau heeft compleet andere processen en strategieën dan een accountantskantoor. Wij maken nieuwe webapplicaties voor een doeltreffend resultaat op maat. Daar pluk jij de vruchten van!

Efficiency

Webapplicatie ontwikkeling is de ideale oplossing voor veel verschillende problemen. Is jouw bedrijf verwikkeld in ingewikkelde processen? Of ben je vaak veel tijd kwijt met dezelfde handelingen? Dan biedt een webapplicatie uitkomst.

Architectuur

Belangrijk is om eerst in kaart te brengen wat er speelt. Welke processen spelen zich af en in welke volgorde? Welke data zijn nodig voor de volgende stap? We krabbelen op papier, maken stroomschema's, bouwen wireframes. Net zo lang tot het fundament van de applicatie staat als een huis!

Meer efficiency

Door koppelingen te maken met je website of andere applicaties laten we webapplicaties met elkaar communiceren. Zo kunnen we fouten voorkomen en bedrijfsprocessen versnellen. Easy does it!

Responsive applicatie

Dat een website responsive moet zijn is tegenwoordig vanzelfsprekend. Maar waarom een webapplicatie dan niet? Wij maken applicaties die overal en op ieder device te raadplegen zijn. Wel zo makkelijk!
 

Functioneel & technisch ontwerp

We beginnen met het in kaart brengen van de processen. Welke voorwaarden zitten er aan die processen? Welke data zijn nodig? Als er al een programma in gebruik is, kijken we op welke problemen je stuit. Wat is overbodig? Wat mis je? Vervolgens gaan we aan de slag met de structuur en mapping.

Structuur & mapping

Om alles helder te krijgen gaan we aan de tekentafel zitten en schematiseren. We brengen in kaart welke stappen we moeten doorlopen om tot het beste eindresultaat te komen. Wat dat resultaat dan is? Een efficiënte applicatie met een gebruiksvriendelijke user interface.

Vormgeving user interface (GUI)

Hier kunnen we onze creativiteit in kwijt. Niet zo zeer in een spetterend ontwerp, maar in oplossingen die uitblinken in eenvoud. We zorgen dat de interface helder, duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Daarna vullen we die in met de juiste beelden, fonts en andere stijlelementen.

PHP7

Zegt de term PHP7 je niks? Geeft niks, want wij weten er wel raad mee! PHP7 is de nieuwste versie van deze codetaal. Achter de schermen schrijven wij een script waardoor jouw applicatie tot 50% sneller draait en beter functioneert dan in oudere versies. Een webapplicatie in PHP7 zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst!

Meer informatie over een online web applicatie van Webvalue?
Bel 072 - 520 85 85 of bekijk Webvalue.nl!