Website

Ruim 90% van de ondernemers heeft een website. Toch haalt nog géén 50% er leads uit of gebruikt de website als middel om de business te versterken. 

"Een website wordt voornamelijk gebruikt als business model. Ons team maakt jouw website op maat, zodat deze perfect past bij jouw ambities.”

We spreken graag af. Of bel 072-2010 223. 

Wij zijn boozd

  • Een full-service team
  • Met ervaren conversie en optimalisatie experts
  • Wij zorgen voor meer leads en sales door een krachtig ontwerp
  • Wij produceren snelle websites door de juiste code
  • Wij maken een ijzersterk CMS om je website te managen

 

Op zoek naar het juiste bedrijf om een professionele website te laten maken? Dan is boozd de juiste keuze. Onze webdesigners zorgen voor prachtige designs en optimale functionaliteit. Daarbij zijn wij ook helemaal thuis in e-commerce, internet marketing en spreken we iedere (programmeer)taal. Het team van boozd staat voor je klaar met professionele en uiterst functionerende creaties. 

De identiteit van jouw bedrijf

Een website is maatwerk: het straalt de identiteit van jouw bedrijf uit en zorgt voor exposure. Wij realiseren een op maat gemaakte website waarmee jouw bedrijfsdoelstellingen worden bereikt. Het is niet alleen belangrijk om bezoekers via een computer of laptop te veroveren. Een website moet ook middels een mobiele telefoon of tablet met hoge kwaliteit worden getoond. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in responsive websites en creëren een optimaal functionerende nieuwe website, zodat jouw doelgroep perfect wordt bediend.

Uniek ontwerp

Wij ontwerpen websites die doeltreffend, uniek en verfrissend zijn. Altijd met de focus op de doelgroep en bedrijfsdoelstellingen. Het eerste bezoek op jouw website moet direct overtuigen en vertrouwen wekken. Kies voor boozd en verzeker jezelf van goede snelheid, perfect ingerichte betaalmethoden, eenvoudige navigatie en optimale gebruiksvriendelijkheid. Onze marketeers zijn volledig thuis in de wereld van online marketing en samen zorgen wij voor een vriendelijke zoekmachine-structuur, relevante content en realiseren wij een toppositie in Google. 

De juiste combinatie

Een professionele website versterkt jouw merk. Factoren zoals de omvang, productlijnen, doelgroepen en doelstellingen zijn van invloed op de samenstelling en promotie van jouw website. Een website van een levensmiddelenfabrikant vereist andere elementen en strategieën dan een website van een gemeentelijke instelling. Ook het onderhoud van jouw website is van invloed op het succes. Met boozd-CMS bewerk en beheer je eenvoudig alle content, media en nieuws. Kortom: boozd weet de juiste bouwstenen te combineren voor een prachtig resultaat.

Heb jij interesse in een professionele website? Bel 072 2010 223, stuur een bericht via het contactformulier. Het team van boozd ontwerpt en ontwikkelt jouw op maat gemaakte website.