Websites

Ons krachtige team komt hier goed tot zijn recht. Samen verwezenlijken wij jouw wensen met de nieuwste technieken op basis van jouw online journey.

Ontdek hoe

Dynamische websites

Een goede website is gericht op het realiseren van jouw doelstellingen. Of het nu gaat om sales, informatie of vermaak. Welke doelstelling jouw website ook heeft, de website moet staan als een huis en zich onderscheiden van de rest. En bovenal.. naadloos aansluiten op de online journey van jouw klant. Laten wij daar nou toevallig heel goed in zijn.

Onze websites zijn doelgericht. Elke keer dagen wij onszelf uit om onszelf te overtreffen in beleving, techniek en resultaat.

Maatwerk is het toverwoord

 • Kan niet bestaat niet in ons woordenboek
 • Jouw ambitie vertalen we in een uniek ontwerp
 • Wij combineren prachtige designs met optimale functionaliteit
 • Een professionele website versterkt jouw merk
 • We stoppen pas als het perfect is
"Wij maken websites die jouw bedrijfsambities waar maken. Elke nieuwe website zien we als een uitdaging waarin we onszelf willen overtreffen in beleving, techniek en resultaat! ”
team boozd
team boozd

Juiste combinatie

Wij ontwerpen websites die uniek en verfrissend zijn. Maar misschien nog wel belangrijker: websites die hun doel bereiken en een bijdrage leveren aan de online journey van jouw klant. Wij combineren eigentijds design met gebruiksgemak en functionaliteit.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Afspraak maken

Vooruitstrevende techniek:

Wij schrijven met de nieuwste technieken op het gebied van websites. Onze sites zijn altijd uitstekend vormgegeven, snel en responsive. Wil jij ook een website die klaar is voor de toekomst? Lees dan meer over:

Onze websites

 • Stralen uit wie jij bent als bedrijf
 • Verleiden je klanten
 • Zorgen voor meer en meer leads
 • Wekken de nieuwsgierigheid op
 • Informeren, converteren en leiden tot meer sales
 • Draaien snel en zijn gebruiksvriendelijk
 • Zijn makkelijk zelf te managen met ons eigen CMS
Onze creativiteit kent geen grenzen. Dit combineren we met een vrachtlading aan ervaring en de vrijheid om groots te denken. Het resultaat? IJzersterke websites!

Let’s go!

We staan te trappelen om voor jou aan het werk te gaan. Maar dat doen we stap voor stap. Het bouwen van een website start vaak met schematische weergave: de wireframes. Vervolgens nemen je bij iedere stap mee in het ontwerp.

Dynamische omgeving

Jouw bedrijf staat niet stil, dus je website ook niet. Binnen onze websites is altijd ruimte voor verbetering, uitbreiding of nieuwe applicaties. Kleine aanpassingen doe je zelf in ons gebruiksvriendelijke CMS. Wil je meer? Dan staan wij voor je klaar!

Durf jij jouw ambities met ons te delen?

Maatwerk betekent in onze ogen ook ruimte voor creativiteit. Durf jij te kiezen voor wat anders? Jouw ambities aan ons voor te leggen zodat wij jouw online journey in kaart kunnen brengen en een boozd kunnen geven? Wij denken in mogelijkheden in plaats van standaarden!

Afspraak maken

PHP7 ✔

Zegt de term PHP7 je niks? Geeft niks, want wij weten er wel raad mee! PHP7 is de nieuwste versie van deze codetaal. Achter de schermen schrijven wij een script waardoor jouw website tot 50% sneller draait en beter functioneert dan in oudere versies. Een website in PHP7 zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst!

Vormgeving ✔

Met vormgeving bepaal je de eerste indruk. Die moet goed zijn, passend bij jouw bedrijf. Maar ook in lijn met alle andere uitingen. Een professionele indruk begint met een krachtig en creatief ontwerp.

Meer over vormgeving

Zoekmachine vriendelijk ✔

On-site optimalisatie is het optimaliseren van de basis. Elementen die wij misschien niet zien, maar Google wel. Het team van boozd zorgt voor de juiste indeling, structuur en techniek.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Snelheid ✔

Niks zo irritant als een trage website. Bezoekers haken dan snel af. De snelheid van een website wordt niet alleen beïnvloed door de server waar hij op draait, maar ook door de techniek en het ontwerp. Wij optimaliseren alle aspecten voor optimale snelheid!

Responsive ✔

Iedereen heeft er de mond vol van: elke website moet tegenwoordig responsive zijn. Hij moet op ieder device te lezen zijn. Maar er is een verschil tussen leesbaar zijn en optimaal functioneren op ieder device. Dat verschil maken wij!

Ben jij klaar voor een ijzersterke website?

Afspraak maken