072 - 520 85 85

Zoekmachine optimalisatie

Eigenlijk is vindbaarheid een vraag-en-antwoord spelletje. De klant is ergens naar op zoek en jij hebt het antwoord. Maar hoe vinden jullie elkaar in de jungle van zoekresultaten op internet? Dat doe je door Search Engine Optimization, oftewel SEO. En wij gaan graag voor jou aan de slag als jouw persoonlijke zoekmachine optimalisatie bureau. Geheel afgestemd op de doelstellingen die wij met elkaar afstemmen tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau in Google.

"Je website kan nog zo mooi zijn, zonder bezoekers heb je er niks aan. Zorg dus dat jouw website goed vindbaar is. Zie het als een investering die zichzelf uiteindelijk terug betaald!"

Wij vergroten je online vindbaarheid door:

  • In te zetten op de juiste zoektermen voor jouw website
  • Op technisch vlak alle onderdelen van jouw site te optimaliseren
  • Het opzetten van een contentplan
  • Het inbouwen van waardevolle links om je autoriteit te vergroten
  • Op basis van de resultaten weer bij te sturen
  • Het proces te monitoren en snel te schakelen als dat nodig is

Gevonden!

Online vindbaarheid kan je op vele manieren vergroten, zowel betaald als niet betaald. Martijn is bijna net zo oud als het internet en kent alle zoekmachines op zijn duimpje. Google heeft geen geheimen voor hem. Hij weet hoe Google denkt en is de aangewezen persoon om jou te helpen. Wedden dat jouw professionele websites met zijn hulp wél gevonden wordt?

Best of both worlds

Je website vindbaar maken is minstens zo belangrijk als het maken van de website zelf! Dat kan je op twee verschillende manieren doen. Betaald - door Google Ads of andere online campagnes in te zetten. Of organisch: door je website technisch te optimaliseren en te voorzien van waardevolle content en links. Maar de beste optie is een combinatie van deze twee!

Tools

Om je website online beter vindbaar te maken kan je verschillende tools inzetten. Wij helpen je om de juiste mix te kiezen van:

Op zoek naar een nieuwe verzekering, een relaxte vakantie of hippe sneakers? Vaak begint zo'n zoektocht op internet. Maar hoe zorg je er voor dat jouw website opvalt in de wir-war van zoekresultaten? boozd helpt!
Consumenten kijken vaak niet verder dan pagina 2 of 3 van de zoekresultaten. Zorg dus dat je daar voor staat!

jouw zoekmachine optimalisatie alkmaar team

Zoekmachine Optimalisatie Scan

Laat je bestaande website of webshop door ons scannen. Wij controleren alle punten die belangrijk zijn voor een betere vindbaarheid. Van techniek tot content en linkbuilding. Het SEO rapport is gratis en geeft inzicht in je huidige situatie. Wil je meer? Dan komen wij met een plan van aanpak!

Doelgericht

Ons team heeft jarenlange ervaring en up-to-date kennis van SEO, maar misschien nog wel belangrijker: we gaan voor optimaal resultaat. Wij maken een duidelijk plan en werken met gecertificeerde mensen. Wil je zelf meewerken aan het resultaat? Graag! Want niemand kent jouw doelgroep beter dan jij zelf.

Laat je leiden

Wij zien waar bezoekers vandaan komen en wat ze doen op jouw site. Welke artikelen of links aanslaan en welke niet. Op basis van deze informatie passen we ons plan aan en sturen bij waar nodig is. Alles om te zorgen dat jouw site optimaal scoort!

Adverteren

Van Google Ads (voorheen Google Adwords) tot adverteren op social media. Met betaalde advertenties en campagnes kan je de vindbaarheid van jouw website enorm opkrikken. Ook met een klein budget valt al veel te bereiken. Omdat wij precies weten wat werkt en wat niet.

Google Ads specialist

Technische optimalisatie

Het perfectioneren van je website begint in de basis. Elementen die een bezoeker niet ziet, maar Google wel. Achter de schermen zorgt het team van boozd voor de juiste indeling, koppen, structuur en techniek.

Content marketing

Zoekmachines zijn gek op content. Mits het vers is, dus niet kopiëren en plakken. Daar houdt Google niet van en jouw doelgroep natuurlijk ook niet. Zorg dus regelmatig voor nieuwe artikelen, tweets, een interessant blog en aantrekkelijk fotomateriaal. Met goede content versterk je de relatie met jouw doelgroep én met Google.

Linkbuilding

Linkbuilding is een effectief middel om jouw reputatie bij Google te verbeteren. Links met waardevolle partners geven jouw website een beter aanzien en dus een betere ranking binnen de zoekresultaten

Webanalytics

Welke campagne is het meest effectief? Halen we genoeg rendement uit Google AdWords of werkt Facebook beter? Webanalytics geeft antwoord op al deze vragen. Wij kijken met een helikopterview naar alle resultaten en koppelen deze aan nieuwe doelstellingen en gerichte adviezen, zodat jij kunt scoren!

Meer informatie over online marketing diensten van Webvalue?
Bel 072 - 520 85 85 of bekijk Webvalue.nl!