Zoekmachine optimalisatie

Wil je meer bezoekers naar je website krijgen? Met zoekmachine optimalisatie zorg je voor een lange termijninvestering, die zichzelf uiteindelijk terugbetaalt. Het team van boozd adviseert.

" Zoekmachine optimalisatie is het perfectioneren van je website voor een hogere ranking in zoekmachines als Google”

Met een SEO scan controleren wij
de belangrijkste aspecten van SEO op je website. 

Wij zijn boozd

 • Wij zijn gecertificeerde Google specialisten
 • Wij hebben een focus op techniek en inhoud
 • Wij zijn een lange termijn investering
 • Wij maken gebruik van meetbare resultaten en de SEO scan (zie formulier)

  

Search Engine Optimization (SEO) levert blijvende resultaten. Met boozd worden deze resultaten optimaal. Hoe?

 • Betrokkenheid
 • Focus op resultaat
 • 100% transparantie in werkwijze
 • Periodiek overleg inzake de voortgang
 • Zelf meewerken aan resultaat? Graag!

 

Op zoek naar tuingereedschap, een goed boek of een nieuwe bank? Vaak begint die zoektocht op internet. Voornamelijk Google maakt ons leven makkelijker. Je vindt er ontelbare zoekresultaten; van producten tot diensten. Toch kijk je als consument vaak niet verder dan de eerste drie pagina’s. Hoe valt een bedrijf op tussen al die andere aanbieders?  

Met Search Engine Optimization, oftewel SEO, kun je jouw positie in de ontelbare zoekresultaten van Google behoorlijk beïnvloeden. Door onder andere gebruik te maken van goede content en backlinks, val je op tussen het immense bereik van deze grote zoekmachine. Daarbij ben je met SEO niet afhankelijk van klikbudgetten zoals bij AdWords.  

Ben jij op zoek naar een sterk team die je graag een handje helpt? Dan ben je bij boozd aan het juiste adres. Ons team heeft jarenlange ervaring en up-to-date kennis van SEO, maar belangrijker nog: we gaan voor optimaal resultaat. Wij maken een duidelijk plan en werken met gecertificeerde mensen aan een ultieme zoekmachine optimalisatie, zodat de klant meteen bij jou terecht komt. Nieuwsgierig naar onze werkwijze en mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Zoekwoorden

70% van de Google-gebruikers zoekt op longtail zoektermen. Dit zijn zoektermen die uit drie of meer woorden bestaan. Deze worden vaak gebruikt in artikelen over specifieke onderwerpen. De zogenaamde longtail zoektermen beschikken over een aantal voordelen:

 • Hogere conversie
 • Hogere ranking in de zoekresultaten

Wij kennen het klappen van de zweep en voorzien je van de juiste termen. Ook helpen we je graag met het opzetten van een contentplan. Hier maak je duidelijk wat je waar en wanneer wenst te publiceren, dit zorgt voor meer zicht in jouw bedrijf. Daarin stellen wij jou een aantal vragen: Creëer je content waar jouw doelgroep wat aan heeft? Publiceer je content in de vorm – blog, video – die jouw doelgroep aanspreekt? Verspreid je de content via de juiste kanalen? Gebruik je een goede call-to-action?

Trakteer met content

Google is gek opcontent. Mits het vers is, dit betekent: niet kopiëren, plakken of een overmatig gebruik aan zoekwoorden. Daar houdt Google niet van en jouw doelgroep natuurlijk ook niet. Trakteer regelmatig op nieuwsartikelen, filmpjes, tweets, een interessant blog of whitepaper en zorg voor aantrekkelijk fotomateriaal. Met een goede content versterk je de relatie met jouw doelgroep én met Google.

 

Een ultieme basis

Het perfectioneren van je website doe je niet alleen met content. On-site optimalisatie is het optimaliseren van de basis. Elementen die wij misschien niet zien, maar Google wel. Het team van boozd zorgt voor de juiste indeling, structuur en techniek. 

 • Een goede content met relevante zoektermen
 • Een juiste metadescription en een pakkende titel
 • Een optimale opmaak met H-tags
 • Een snelle website
 • Optimale gebruiksvriendelijkheid

Statistieken verzamelen

 

Hoe zorg je ervoor dat de bezoekers hun gevulde winkelmandje afrekenen? Welke campagne is het meest effectief? Halen we het rendement uit Google AdWords of werkt Facebook beter? Webanalytics heeft antwoord op al deze vragen. Dit hulpmiddel zorgt voor het verzamelen van statistieken van websites, webshops en sociale media; de basis voor strategische keuzes. Met behulp van Google Analytics brengt boozd al jouw resultaten in kaart. Onze experts kijken met een helikopterview naar de resultaten en koppelen deze aan nieuwe doelstellingen en gerichte adviezen, zodat jij kunt scoren!

 

Hogere ranking

Iedere website krijgt van Google een reputatie. Om dit te verbeteren kun je naast het gebruik van longtail zoekwoorden, goede content, on-site optimalisatie en webanalytics, ook gebruik maken van linkbuilding. Dit is een effectief middel om de pagerank in Google te verhogen. Linkbuilding gaat niet samen met ‘het meeste stemmen gelden’ principe. Het is hierbij veel belangrijker om te zorgen voor links met kwaliteit. De relevantie van de link beïnvloedt deze kwaliteit. Neem bijvoorbeeld een autobedrijf. Een backlink vanuit een overkoepelende dealerorganisatie is veel waardevoller dan een backlink vanuit een hobby website van de buurman. Team boozd zorgt voor jouw ultieme linkbuidling. Zodat jouw bedrijf hoger wordt gerankt in Google.