Mail ons

Jouw business naar the next level in één vlucht

Lees hoe

Vijf heldere stappen.

Ok. Je hebt dus al nagedacht over welke klantbeleving je wilt realiseren. Dat pakken we graag samen met jou op. Onze werkwijze is transparant en duidelijk. Vooraf maken wij helder wat we gaan doen en op welke termijn. Maar ook wat je kan verwachten qua resultaat. Want ieder verbeterpunt dat je aanpakt, heeft impact op de klantbeleving.

boozd your online journey

01

boozd your online journey 

Check in - de offerte

Om jou van A naar B te brengen in de online wereld hebben wij een chartervlucht klaar staan. Van inchecken tot en met de landing is inzichtelijk welke kansen en mogelijkheden we gaan aanpakken, wat wij gaan doen, wat je kan verwachten qua resultaat en welke investering nodig is. We maken een offerte voor je die overzichtelijk en transparant is. En toch flexibel, want komen wij onderweg kansen tegen of veranderd de markt, dan passen wij onze vliegroute daarop aan.

02

boozd your online journey

Waar wil je naar toe? - Plannen, doelen formuleren en randvoorwaarden vastleggen

Ook in de online wereld zijn goede voorbereidingen nodig voordat je op reis gaat. Je gaat immers ook niet zonder voorbereiding op vakantie naar Brazilië. Met jouw online journey is dit precies zo: waar sta je nu en waar wil je naar toe? Dat begint natuurlijk met inzicht. We brengen de stappen die jouw klant zet in kaart. Maar kijken ook naar de cijfers en wie jouw klanten zijn. Vervolgens bepalen we de doelen en hangen daar een tijdspad aan. Klaar om te boarden?

03

boozd your online journey 

Ready voor take off - De voorbereiding

Nu we de doelstellingen helder hebben, creëren we voor jou een roadmap; jouw eigen marketing & communicatieplan. Want jouw plannen, bedrijf en doelstellingen zijn uniek en dus ook de invulling om dit te realiseren. Heb je zoekmachine optimalisatie nodig en Google Adwords? Dan nemen wij dat op in ons plan. Moet jouw Branding en website aangepast worden, dan gaan wij dat doen. Een combinatie? Alles is mogelijk!

04

boozd your online journey 

Have a nice flight - We gaan aan de slag

De ideeën zijn helder! We hebben jouw klantreis uitgestippeld en gaan de vlucht nu echt maken. We ontwikkelen concepten om elke fase van de klantreis te optimaliseren. Als we op het juiste spoor zitten, dan gaan de concepten in productie. En zetten we ze op de juiste manier en op de juiste plek in.

05

boozd your online journey 

We gaan landen - Meten = weten = verbeteren

Bedenk dat de wereld altijd in beweging is, jouw klanten dus ook. Het grote voordeel van de online wereld is dat alles meetbaar is. Van een advertentie in de krant moet je maar gokken dat deze is bekeken. Op het internet weten wij precies hoe vaak je advertentie is bekeken en welke zoekterm(en) voor conversies zorgen. Daarom evalueren we tussentijds of de online customer journey het gewenste resultaat oplevert. Als dit niet zo blijkt te zijn, sturen we bij. Gaat het goed, dan zetten we de volgende stap. Zo brengen wij onze wereld & jouw ambities samen.

Ga je mee op reis?

Mis jouw vlucht niet en maak een afspraak. Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten.