Jouw non-stop boozd

Ben jij een ondernemer met ambities? En loop jij er ook tegenaan dat je eigenlijk heel goed weet wélke groei je wilt realiseren, maar nog niet weet hoé je dit kunt realiseren?

Jouw eigen marketing team al vanaf 340 euro per maand

Daar zijn wij voor

Zie ons als jouw creatieve en meedenkende marketing team op afstand. Samen gaan wij aan de slag met jouw website, verbeteren jouw webshop en optimaliseren jouw campagne(s). Met als doel meer online rendement voor jouw bedrijf.

Breng in kaart wat je wilt bereiken

De basis is jouw website of webshop en de online journey van jouw klanten. Wat gebeurt er op dit moment op jouw site en welk probleem wil je aanpakken? Welke oorzaken liggen daaraan ten grondslag? Dat brengen we eerst in kaart. En dat begint met inzicht: in de cijfers, in je klanten en in de online reis die ze nu maken. Vervolgens bepalen we jouw doelen. Wat wil je bereiken? Meer leads? Een hogere omzet ? Meer telefonische aanvragen? Misschien heb je wel meerdere doelen!

Jouw persoonlijke marketing team.

Ambities binnen handbereik.


Al vanaf 340,- per maand
Jouw eigen marketing team
boozd your online journey

Maak de verbinding met je klant

Vanuit de basis gaan we aan de slag. Samen verkennen we jouw wereld en die van je klant. Met als doel dat ze met elkaar in verbinding komen. We kijken op welke wijze ze aangesproken willen worden, hoe ze online bediend willen worden en hoe jij ze kunt omarmen. Het resultaat is een landschap van kansen en mogelijkheden die we vertalen naar een ijzersterk plan.

Van idee naar conceptontwikkeling

We gaan aan de slag! We hebben helder wat er gedaan moet worden om jouw doelen te realiseren. Wij komen met campagne, website en/of webshop ideeën en suggesties. Zowel qua inhoud als kanalen. Deze werken we uit naar concepten. Samen stippelen we de beste route uit om de concepten daadwerkelijk tot uitvoering te brengen!

jouw marketing uitbesteden

Continu proces

Het opzetten van een campagne is één, het monitoren en optimaliseren is een tweede. Dat is en blijft een continu proces, want jouw klanten zijn altijd in beweging. Wat gebeurt er online, hoe reageren de bezoekers op jouw website of webshop en welke conversies komen er wel of juist niet tot stand? En waar ligt dat aan? Tussentijds meten we of de verbeteringen en campagnes het gewenste resultaat opleveren. Werkt het goed, dan zijn we goed op weg. Blijkt dit niet zo te zijn, dan sturen we bij!

Altijd bereikbaar

Heb jij vragen over je website of webshop? Of wil jij juist de mogelijkheden voor een campagne bespreken? Je kan ons altijd bellen! Zoals gezegd, wij zijn jouw eigen marketing team en dus nooit ver weg.

Teamwork

Periodiek overleggen wij met elkaar op locatie. Heel belangrijk, want zo houden we elkaar continu op de hoogte van de resultaten, kansen en mogelijkheden. Als het fysiek even niet uitkomt om af te spreken, dan is er gelukkig altijd nog de telefoon of e-mail. We komen bij boozd graag proactief met ideeën en suggesties. Die wij op welke manier dan ook, altijd met jou delen.

boozd your online journey continu

Wil jij ook non stop werken aan jouw online journey? Wil jij ook graag een marketing team dat met jou werkt aan het realiseren van jouw doelstellingen? Wij komen graag met jou in gesprek! Na ons gesprek kunnen wij jou nog beter van een indicatie voorzien.

marketing team work