boozd duikt in de boeken

De afgelopen maanden heeft boozd hard gewerkt aan de nieuwe website en webshop van uitgeverij Kluitman. Welbekend in de regio met titels als De Kameleon, Dik Trom, Heksje Lilly en Bobbi.

Website & webshop

De, door Kluitman zelf ontworpen, website is in zijn geheel technisch gerealiseerd door boozd waarbij de webshop compleet is geïntegreerd in de website. Tezamen met koppelingen naar Multivers is de gehele website en webshop dynamisch te beheren.

Multivers

De orders worden rechtstreeks uit het ERP pakket van Kluitman geplaatst. De producten en voorraad lezen wij elke dag uit vanuit het boekhoudpakket Multivers.

Serie websites

Naast de nieuwe website van Kluitman heeft boozd ook de technische realisatie verzorgd van diverse serie websites die Kluitman beheert zoals bijvoorbeeld Bobbi.nl enHeksjelilly.nl. Deze zijn gekoppeld aan het boozd CMS waarmee Kluitman toegang krijgt tot een gebruiksvriendelijker CMS. Zo heeft Kluitman toegang tot alle websites vanuit één interface en kunnen ze nieuwsberichten publiceren op een of meerdere websites.

Tevens is het relevante aanbod uit de webshop gekoppeld aan de websites, zodat content maar op één plaats bijgehouden hoeft te worden.

Ben je benieuwd naar de vernieuwde website van Kluitman, bekijk hem snel!

Ready? Let's go!