Boozd krijgt een boost!

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe website is live! Al een aantal maanden is boozd druk bezig geweest met het opfrissen van de eigen website, met een geheel vernieuwde website tot gevolg. 

De nieuwe website is voorzien van een verfrissend design, een vernieuwde huisstijl, state-of-the-art webtechnieken en uiteraard een optimale vindbaarheid. Bij boozd weten wij namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om constant innovatief te reageren op ontwikkelingen binnen de markt, in een tijd waarin dit bijna niet meer mogelijk is.

Naast een geheel nieuw uiterlijk is de website ook overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en, last but not least, responsive geworden. Wij snappen namelijk ook dat je ons altijd wilt kunnen bekijken, vanaf welk apparaat dan ook.

Ook is ons portfolio uitgebreid met een geweldig assortiment nieuwe merken. Wij hebben namelijk het afgelopen jaar niet stilgezeten. Neem vooral een kijkje in ons vernieuwde portfolio.

We zijn zelf erg blij met het resultaat en uiteraard hopen we dat jij dat ook bent. boozd wenst je veel plezier op de nieuwe website en vergeet vooral niet even te laten weten wat je ervan vindt!

 

Ready? Let's go!