072 - 2010 223

Alkmaar Culinair Plaza 2019

lees verder

Alkmaar Culinair Plaza 2019 nieuws boozd sponsor

boozd sponsort Alkmaar Culinair Plaza

Al 27 jaar is Alkmaar Culinair Plaza het grootste culinaire evenement van Alkmaar en omgeving georganiseerd ten behoeve van de goede doelen! Dit jaar is boozd weer sponsor van dit mooie 3-daagse evenement.

Al sinds 1992 wordt het Alkmaar Culinair Plaza georganiseerd door Junior Kamer Alkmaar. Na 25 jaar op Het Waagplein in hartje Alkmaar is het evenement in 2018 verhuisd naar de Alkmaarder Hout. Na de eerste succesvolle editie in deze prachtige omgeving zal het Alkmaar Culinair Plaza ook in 2019 plaatsvinden de Alkmaarder Hout en mag zij zich gaan opmaken voor alweer de 28ste editie. De 28ste editie word gehouden op 6, 7 & 8 september. 

boozd sponsor Alkmaar Culinair Plaza 2019

Alkmaar Culinair Plaza draait om het genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij deelnemende restaurants uit de regio Alkmaar. Alkmaar Culinair Plaza doneert alle opbrengsten (na aftrek van de kosten) aan goede doelen in de regio. in totaal is er al meer dan €1.000.000 gedoneerd.

In 2016 was boozd al eerder sponsor. Toen hebben wij een kavel op de veiling aangeboden. 

Marco: Alkmaar Culinair Plaza is al jaren bekend in de regio en is een prachtig evenement dat veel goede doelen steunt. En wij dus ook! Daarnaast willen wij graag onze naamsbekendheid in de regio vergroten en is dit dus een win-win situatie.