072 - 520 85 85

Een boozd voor Webvalue

 

Webvalue breidt uit met overname boozd 

Webvalue heeft online marketingbureau boozd uit Alkmaar overgenomen. De overname zorgt letterlijk en figuurlijk voor een nieuwe boost bij het eveneens Alkmaarse full-service online marketingbureau. In zowel groei als een stevigere positie op het gebied van online marketing.

De grote ‘waarom’ vraag

De ‘waarom’ zal ik proberen kort te houden. Al een aantal maanden ben ik naast mijn werkzaamheden voor boozd ook een aantal dagen per week onder de label van Webvalue werkzaam. De nieuwe uitdagingen, het gave team en de creatieve spirit bij Webvalue hebben mij zo enthousiast gemaakt, daar wil ik 100% bij horen. Voor mij daarom een logische stap om deze overstap te maken. Maar ik laat mijn klanten natuurlijk niet in de steek.
 

Bart Kroone, eigenaar van Webvalue: ‘Webvalue bestaat al sinds 1999 en is een sterk groeiend bedrijf. Dat komt onder andere door de kwaliteit en full-service die we bieden. De afgelopen 21 jaar hebben we veel aandacht besteed aan het aantrekken van zowel nieuwe klanten als nieuwe talenten binnen Webvalue. Ik ben ervan overtuigd dat je met een diversiteit aan creatieve, strategische en technische kennis binnen een team veel waarde kan toevoegen aan je klantenportefeuille.’ 

Win-win situatie

Dankzij de samensmelting met boozd hebben we niet alleen een aantal mooie klanten, maar ook een toptalent op het gebied van online marketing en projectmanagement aan ons bedrijf toegevoegd’ vervolgt Bart. ‘Het enthousiasme en de knowhow die Martijn Kooij (oprichter boozd) meebrengt naar Webvalue, matchen heel goed met het team en bij het realiseren van onze ambities. Dat betekent dat we nog beter kunnen bouwen aan resultaat. Kortom: een win-win situatie!

Full-service internetbureau

Webvalue specialiseert zich in maatwerk websites en webshops voor een zeer divers klantportfolio en bedient haar klanten op het gebied van online marketing. Bij Webvalue werken 15 professionals met allemaal een eigen specialisme, onder andere designers, programmeurs (back-end en front-end), online marketeers en een projectcoördinator. Naast Webvalue is er een dochteronderneming; Webstart. Webstart biedt meer gestandaardiseerde websites en webshops aan voor de beginnende ondernemer, maar nog steeds met een unieke, eigen uitstraling. ‘Met een team van specialisten in eigen huis, kunnen we snel, adequaat en met resultaat sturen op de online zichtbaarheid en vindbaarheid van onze klanten. Wat inmiddels door veel van onze klanten erg wordt gewaardeerd.’ 
 

Wil jij je bedrijf online zichtbaar en vindbaar maken? Neem dan contact met Webvalue op. Wij zijn bereikbaar op 072 – 520 85 85, via info@webvalue.nl en uiteraard op Webvalue.nl en Webstart.nl.