072 - 520 85 85

De marketing machine activeren

Lees artikel

brainztrom met preventieservice nieuws boozd

brainztormen met preventieservice

Op 18 april hadden wij een brainztorm sessie met Jan en Frank van Preventieservice. Het onderwerp van de brainztorm? Hoe kan Preventieservice bestaande relaties beter laten zien wat zij allemaal bieden.

Preventieservice in het kort

Preventieservice is gevestigd op Texel in Oudeschild, dé thuishaven van de Texelse vissersvloot. Voorzien van alle kennis en expertise helpt Preventieservice met incompany trainingen, BHV cursussen, controle van materieel en de vervangen hiervan. Kortom, een heel brede dienstverlening. Waar niet al hun klanten weet van hebben.

De brainztorm

Met een zilte zeelucht om ons heen, vlakbij Fort Kijkduin, hebben wij de brainztorm over Preventieservice. Tijdens de brainztorm blijkt hoe gedreven en gepassioneerd Jan en Frank zijn in hun werk. Elk detail van de horeca gelegenheid wordt kritisch bekeken. Uit het gesprek blijkt dat ze helemaal klaar zijn voor een boozd. Ze zijn ambitieus, hebben mooie doelstellingen en er liggen behoorlijk veel kansen online.

Een boozd voor Preventieservice

Sinds mei zijn wij aan de slag om met een strategisch plan Preventieservice verder te brengen. Vanuit de brainztorm hebben wij hierin 5 fases opgenomen:

  1. Analyse & rapportage
  2. Bestaande relaties activeren
  3. Marketing machine opstarten
  4. Nieuwe relaties aanspreken
  5. Marketing inzet vergroten

Ben jij ook toe aan een brainztorm? Breng jouw business verder, ontdek het hier.