Google partners

boozd maakt sinds oktober 2013 deel uit van een selecte groep professionals: Google Partners, online marketingbedrijven die gecertificeerd zijn door Google. Om Google Partner te worden moet je van goede huizen zijn. De Google Partner badge geeft aan dat boozd door Google gecertificeerde specialisten in huis heeft. boozd zet de praktische tips van Google optimaal in voor de beste resultaten voor onze klanten. Zowel Mark als Martijn zijn sinds vorig jaar gecertificeerde Google specialisten.

Om Google Partner te zijn moeten er een tweetal certificeringsexamens van Google AdWords worden behaald, het fundamentals (basisbeginselen) examen en het Advanced Search examen voor gevorderden. Het certificaat van laatstgenoemde examen dient jaarlijks opnieuw te worden behaald. Onze beide internet marketeers zijn geslaagd voor het examen, waarmee boozd zich officieel Google Partner mag blijven noemen en onze klanten optimaal profiteren van de kennis en kunde binnen boozd.

De voordelen voor jouw:

  • boozd is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Google AdWords. Hiermee kunnen wij nieuwe functionaliteiten aanbieden, vóórdat deze voor iedereen beschikbaar zijn.
  • We verstrekken analyses en informatie over Google gebruikers, waardoor campagnes kunnen worden geoptimaliseerd om het maximale resultaat te behalen.
  • boozd is aanwezig op door Google georganiseerde evenementen waar kennis en informatie worden gedeeld die er écht toe doen.
  • Google accountmanagers bieden boozd direct support voor het oplossen van problemen met AdWords.

Heb jij een website of webshop waarmee je je wilt profileren op het internet? Wij zetten graag effectieve en resultaatgerichte AdWords campagnes voor je op! En dat kunnen we, aldus Google!

Ready? Let's go!