072 - 2010 223

Jouw online SEO dashboard

Ben jij een ondernemer met een website of webshop en zit je vol ambities. Maar loop jij er ook tegen aan dat je online bezoekers wegblijven of het aantal terugloopt? Heb je echter geen idee hoe je dit kunt aanpakken?

De regie in eigen handen

Wij hebben de perfecte oplossing voor je. Als je een website of webshop hebt, is het belangrijk dat je goed inzicht hebt in wat er precies gebeurd. Je wilt weten hoeveel bezoekers je hebt, hoe hoog je site staat in Google en hoe je concurrenten ervoor staan. Dit en nog veel meer kun je tracken met het online dashboard. Handig, want als je van dit dashboard gebruik wilt maken, kun je alles zelf bepalen. Heb je vragen? Dan zijn wij binnen handbereik!

Relevante links

Het online SEO dashboard
Je wilt graag zelf aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid in Google, maar weet niet goed waar je moet beginnen of welke punten je aan moet pakken? Dan is het online dashboard wat voor jou!
Zelf inrichten

Richt jouw dashboard zelf in

Een aantal 'generieke' cijfers wil je graag snel en in 1 overzicht zien. Jij bepaalt wat je op je dashboard zet.

 • Totale sessies
  Hiermee kun je tot 30 dagen terug kijken hoeveel sessies je website heeft gegenereerd.
 • Traffic source trend
  Hiermee kan je zien hoe je bezoekers bij jouw website terecht zijn gekomen. Dit kan bijvoorbeeld door een organisch zoekresultaat, het direct intypen van jouw website adres, een online campagne, een andere website, of bijvoorbeeld een betaalde zoekresultaat zijn.
 • Trefwoord posities
  De (top) zoekwoorden monitoren en direct zien welke trefwoorden het goed doen. Maar ook welke zorgen voor Traffic en wat is de potentie op bezoekers.
 • Nieuwe zoekwoorden met posities
  Je nieuwe zoekwoorden worden apart weergegeven, zodat je beter overzicht houdt.
Gezondheid van je website in beeld

Jouw SEO gezondheid inzichtelijk

Een goede (technische) gezondheid van je website betekent een grotere kans op goede resultaten in de zoekmachines.

 • Defecte links
  Controleer eenvoudig iedere link binnen je website/-shop. Af toe veranderen URL’s, zowel op interne basis, als externe websites. Zodra het systeem een defecte link detecteert, wordt dat aangegeven. 
 • Technische gezondheid
  Zie precies waaraan jij verbeteringen kan doorvoeren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de responstijd van pagina’s, 404 problemen, server incidenten, pagina toegangsproblemen, defecte afbeeldingen en defecte anchors.
 • SEO-problemen
  Hiermee kunnen SEO-problemen worden opgespoord. Je krijgt dan ook weer de link erbij zodat je aanpassingen kunt aanbrengen om de SEO te verbeteren.

Sociale betrokkenheid

Een belangrijk onderdeel voor de Branding en de verbinding met je doelgroep is social media.

 • Sociale citaten
  Houd je Facebook en Google in de gaten houden. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel betrokkenheid er is geweest. Dat wil zeggen dat er gekeken wordt naar de nieuwe likes / +1’s, nieuwe volgers en reacties.
 • Sociale vernoeming trend
  Zie hoevaak je vernoemd bent op Facebook of Google+ vernoemd.
 • Top 5 Sociale Media Verwijzingen
  Hiermee wordt getrackt of er naar je verwezen is op de sociale media kanalen die jij hebt opgegeven.
 • Concurrenten vernoemingen
  Hou in de gaten hoevaak jij ten opzichte van je concurrenten genoemd bent op social media.

Link optimalisatie

Een van de factoren die bepalend is voor betere posities in Google is het aantal en soort links dat je hebt op het internet.

 • Aantal links en waar komen ze vandaan
  Zie hoeveel backlinks je hebt en wat de verwijzende domeinen zijn. Je krijgt inzicht over het aantal ‘veilige ‘links binnen je website en het aantal veilige sites die je benoemen. Ook kun je Moz koppelen aan deze tool.
 • Top verwijzende TLD’s
  TLD staat voor Top Level Domain. Deze tool laat dus zien welke domeinen de meeste in links voorkomen.
 • Top 5 link teksten
  In een overzicht staat weergegeven met welke teksten je links hebt naar je website.

Concrete verbeterpunten

Alles aan dit dashboard is, zoals hierboven al staat, concreet. Je hebt de mogelijkheid om je vindbaarheid te verbeteren, maar ook om bij je concurrentie in de kaarten te kijken. Je krijgt enorm veel inzicht in je website/-shop. De verzamelde informatie wordt maandelijks geüpdatet. Wil je meer toevoegen? Dan kun je altijd voor een groter profiel kiezen.

Uitproberen? Gratis setup!

Het online dashboard heb je al vanaf € 34,95 per maand, uiteraard maandelijks opzegbaar. Je hebt dan toegang tot 30 zoektermen, 5 concurrenten en 1 zoekmachine. 
De setup doen wij voor jou (dus gratis setup t.w.v. € 127,50)!  Heb je vragen of heb je hulp nodig? Dan helpen wij jou natuurlijk graag.

Ik ben nieuwsgierig naar het online dashboard.. Kan je mij terugbellen?

Wij bellen jou graag terug!

Laat jouw naam en nummer achter en dan bellen wij jou binnen 1 werkdag terug!