072 - 520 85 85

Jouw online SEO dashboard

Ben jij een ondernemer met een website of webshop en zit je vol ambities. Maar loop jij er ook tegen aan dat je online bezoekers wegblijven of het aantal terugloopt? Heb je echter geen idee hoe je dit kunt aanpakken?

De regie in eigen handen

Wij hebben de perfecte oplossing voor je. Als je een website of webshop hebt, is het belangrijk dat je goed inzicht hebt in wat er precies gebeurd. Je wilt weten hoeveel bezoekers je hebt, hoe hoog je site staat in Google en hoe je concurrenten ervoor staan. Dit en nog veel meer kun je tracken met het online SEO dashboard. Handig, want als je van dit dashboard gebruik wilt maken, kun je alles zelf bepalen. Heb je vragen? Dan zijn wij binnen handbereik!

Relevante links

Het online SEO dashboard - Website SEO audit
Je wilt graag zelf aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid in Google, maar weet niet goed waar je moet beginnen of welke punten je aan moet pakken? Dan is het online dashboard wat voor jou!
Vanaf € 29,95 per maand
Gemiddelde posities zoekwoorden van jou en je concurrenten

Krijg grip op jouw vindbaarheid

Deze tool geeft jou continue inzicht in wat er gebeurt op je website / webshop en wat je kan verbeteren. En.. je kan ook je concurrenten ermee monitoren.

 • Totale sessies
  Hiermee kun je tot 30 dagen terug kijken hoeveel sessies je website heeft gegenereerd.
 • Website audit
  Er is zoveel mogelijk om de vindbaarheid van je website / webshop te verbeteren. Maar waar te beginnen? De SEO website audit helpt jou hierbij. Heel praktisch een lijst met urgente en minder urgente punten om aan te pakken. Van techniek tot content. 
 • Trefwoord posities
  De (top) zoekwoorden monitoren en direct zien welke trefwoorden het goed doen. Maar ook welke zorgen voor Traffic en wat is de potentie op bezoekers. Van jouw website of webshop, maar ook van je concurrenten.
 • Nieuwe zoekwoorden met posities
  Je nieuwe zoekwoorden worden apart weergegeven, zodat je beter overzicht houdt.
Gezondheid van je website in beeld

Jouw SEO gezondheid inzichtelijk

Een goede (technische) gezondheid van je website betekent een grotere kans op goede resultaten in de zoekmachines.

 • Defecte links
  Controleer eenvoudig iedere link binnen je website/-shop. Af toe veranderen URL’s, zowel op interne basis, als externe websites. Zodra het systeem een defecte link detecteert, wordt dat aangegeven. 
 • Technische gezondheid
  Zie precies waaraan jij verbeteringen kan doorvoeren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de responstijd van pagina’s, 404 problemen, server incidenten, pagina toegangsproblemen, defecte afbeeldingen en defecte anchors.
 • SEO-problemen
  Hiermee kunnen SEO-problemen worden opgespoord. Je krijgt dan ook weer de link erbij zodat je aanpassingen kunt aanbrengen om de SEO te verbeteren.
Inzicht in sociale media voor jouw website en social kanaal

Sociale betrokkenheid

Een belangrijk onderdeel voor de Branding en de verbinding met je doelgroep is social media.

 • Sociale trends
  Bekijk hoeveel likes je hebt ontvangen de afgelopen periode en zie of er een groei zit in jouw bereik.
 • Statistieken per post
  Benieuwd hoeveel mensen je hebt bereikt met jouw posts? Je ziet het hier. Zowel het bereik als het aantal kliks, reposts en bijvoorbeeld de likes.
 • Geografische en demografische informatie
  Bekijk het aantal likes per leeftijd en geslacht. En zie hoeveel personen jij in een specifieke plaats of regio bereikt via Social media.
Grip op jouw linkbuilding

Link optimalisatie

Een van de factoren die bepalend is voor betere posities in Google is het aantal en soort links dat je hebt op het internet.

 • Aantal links en waar komen ze vandaan
  Zie hoeveel backlinks je hebt en wat de verwijzende domeinen zijn. Je krijgt inzicht over het aantal ‘veilige ‘links binnen je website en het aantal veilige sites die je benoemen.
 • Top verwijzende domeinen
  Deze tool laat zien welke domeinen het meest in links voorkomen.
 • Top 5 link teksten
  In een overzicht staat weergegeven met welke teksten je links hebt naar je website.
Inzicht in activiteiten, zoektermen van jouw online concurrenten

Concurrentie 'spionage' (BONUS)

Krijg toegang tot dé tool om de activiteiten, zoektermen en focus van jouw (online) concurrent te bekijken. Mogelijk zitten hier ook kansen voor jou tussen.

Optimaliseer elke landingspagina op jouw website / webshop

Landingspagina optimalisatie (BONUS)

Optimaliseer elke pagina afzonderlijk met deze tool en wordt beter vindbaar. Vul jouw zoekterm en landingspagina in en ga aan de slag om een score van 100/100 te realiseren.

Concrete verbeterpunten

Alles aan dit dashboard is, zoals hierboven al staat, concreet. Je hebt de mogelijkheid om je vindbaarheid te verbeteren, maar ook om bij je concurrentie in de kaarten te kijken. Je krijgt enorm veel inzicht in je website / webshop. De verzamelde informatie wordt maandelijks geüpdatet. Wil je meer toevoegen? Dan kun je altijd voor een groter profiel kiezen.

Uitproberen? Gratis setup!

Het online dashboard heb je al vanaf € 29,95 per maand, uiteraard maandelijks opzegbaar. Je hebt dan toegang tot 100 zoektermen, 5 concurrenten en 1 zoekmachine. 
De setup doen wij voor jou (dus gratis setup t.w.v. € 127,50)!  Heb je vragen of heb je hulp nodig? Dan helpen wij jou natuurlijk graag.

Ik ben nieuwsgierig naar het online dashboard.. Kan je mij terugbellen?

Ik bel jou graag terug!

Laat jouw naam en nummer achter en dan bel ik jou binnen 1 werkdag terug!