Mail ons

Jouw persoonlijke online marketing abonnement.

Ambities binnen handbereik.

Vanaf 340,- p.m.

wij zijn boozd

Online marketing abonnement

Ben jij een ondernemer met ambities? En loop jij er ook tegenaan dat je eigenlijk heel goed weet wélke groei je wilt realiseren, maar nog niet weet hoé je dit kunt realiseren? Alle ins en outs over jouw branche heb je paraat, maar het ontbreekt je aan kennis van online marketing en de capaciteit. Tijd om jouw online marketing uit te besteden met een online marketing abonnement van boozd!

Daar zijn wij voor

Zie ons als jouw creatieve en meedenkende online marketing team op afstand. Samen gaan wij aan de slag met jouw website, verbeteren jouw webshop en optimaliseren jouw online campagne(s). Met als doel meer online rendement voor jouw onderneming.

Breng in kaart wat je wilt bereiken

De basis is jouw website of webshop en de online journey van jouw klanten. Wat gebeurt er op dit moment op jouw site en welk probleem wil je aanpakken? Welke oorzaken liggen daaraan ten grondslag? Dat brengen we eerst in kaart. En dat begint met inzicht: in de cijfers, in je klanten en in de online reis die ze nu maken. Vervolgens bepalen we jouw doelen. Wat wil je bereiken? Meer leads? Een hogere omzet ? Meer telefonische aanvragen? Misschien heb je wel meerdere doelen!

De stip (vlag) aan de horizon.. Daar gaan wij naar toe!

Maak de verbinding met je klant

Vanuit de basis gaan we aan de slag. Samen verkennen we jouw wereld en die van je klant. Met als doel dat ze met elkaar in verbinding komen. We kijken op welke wijze ze aangesproken willen worden, hoe ze online bediend willen worden en hoe jij ze kunt omarmen. Het resultaat is een landschap van online marketing kansen en mogelijkheden die we vertalen naar een ijzersterk plan.

Van idee naar conceptontwikkeling

We gaan aan de slag! We hebben helder wat er gedaan moet worden om jouw doelen te realiseren. Wij komen met campagne, website en/of webshop ideeën en suggesties. Zowel qua inhoud als kanalen. Deze werken we uit naar concepten. Samen stippelen we de beste route uit om de concepten daadwerkelijk tot uitvoering te brengen!

Het online marketing abonnement is een continu proces

Het opzetten van een online campagne is één, het monitoren en optimaliseren is een tweede. Dat is en blijft een continu proces, want jouw klanten zijn altijd in beweging. Wat gebeurt er online, hoe reageren de bezoekers op jouw website of webshop en welke conversies komen er wel of juist niet tot stand? En waar ligt dat aan? Tussentijds meten we of de verbeteringen en online campagnes het gewenste resultaat opleveren. Werkt het goed, dan zijn we goed op weg. Blijkt dit niet zo te zijn, dan sturen we bij!

Altijd bereikbaar

Heb jij vragen over je website of webshop? Of wil jij juist de mogelijkheden voor een campagne bespreken? Je kan ons altijd bellen. Zoals gezegd, wij zijn jouw eigen marketing team en dus nooit ver weg.

Het online marketing abonnement is en blijft teamwork

Periodiek overleggen wij met elkaar op locatie. Heel belangrijk, want zo houden we elkaar continu op de hoogte van de resultaten, kansen en mogelijkheden. Als het fysiek even niet uitkomt om af te spreken, dan is er gelukkig altijd nog de telefoon of e-mail. We komen bij boozd graag proactief met ideeën en suggesties. Die wij op welke manier dan ook, altijd met jou delen.

Jouw online marketing team at work

Kies jouw snelheid

 
Snel
Sneller
Snelst
Website / Webshop scan
 
 
 
Google Analytics
 
 
 
Google Search Console
 
 
 
Google Maps
 
 
 
Beheer van campagnes
1 kanaal
2 kanalen
Alle kanalen
Google Adwords
Optioneel
Optioneel
 
Zoekmachine optimalisatie
Optioneel
Optioneel
 
Facebook marketing
Optioneel
Optioneel
 
LinkedIn marketing
Optioneel
Optioneel
 
E-mail marketing
1 x per kwartaal
1 x per 2 maanden
1 x per maand
Content online plaatsen
Optioneel
 
 
Conversie analyse
 
 
 
Concurrentie analyse
1 x per kwartaal
1 x per 2 maanden
1 x per maand
Opzetten nieuwe campagnes
Meerwerk
In overleg
 
Beheer campagnes
 
 
 
Rapportage
1 x per kwartaal
1 x per 2 maanden
1 x per maand
heatmap
Optioneel
Optioneel
 
A/B testen
Optioneel
Optioneel
 
Ideeën & suggesties
 
 
 
Persoonlijk, betrokken en altijd bereikbaar
 
 
 
Budget per maand
4 uur
8 uur
16 uur
Update(s) via e-mail
 
 
 
Periodiek overleg
1 x per half jaar
1 x per kwartaal
1 x per maand
Per maand
€ 340
€ 680
€ 1.360
Setup
€ 340
€ 510
€ 680
Maandelijks opzegbaar
 
 
 

Online marketing abonnement?

Wil jij non stop werken aan jouw online journey? Wil jij ook graag een online marketing team dat met jou werkt aan het realiseren van jouw doelstellingen? Wij komen graag met jou in gesprek over de online marketing abonnementen van team boozd! Na ons gesprek kunnen wij jou nog beter van een indicatie voorzien. Vul het formulier in en wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met jou op. Of bel ons op 072 - 2010 223.

online marketing abonnement