072 - 2010 223

Groeien in je carrière

Stage lopen bij boozd

Lees meer

bo-welter-header-laptop

Bo Welter

Stagiair Applicatieontwikkeling

Wie ben jij?

Hallo! Mijn naam is Bo Welter, ik ben 23 en ik woon in Barsingerhorn. Ik volg momenteel de opleiding Applicatieontwikkeling (MBO4) aan het ROC Horizon College in Alkmaar, daar zit ik in het derde en tevens laatste jaar. Op school heb ik van allerlei programmeertalen de basis gehad, zodat ik in zowel front- en backend goed uit de voeten kan.

bo-welter-helloworld

Hoe ben jij bij boozd terechtgekomen?

Tijdens mijn zoektocht naar een stageplek is boozd op mijn pad terecht gekomen na een tip van mijn docent. Ik heb op de website rondgeneusd en werd enthousiast door de diversiteit aan cases en de algehele "vibe" die de website gaf, fris en energiek. Toen ging er een mailtje uit, en nu ben ik hier!

Leren bij boozd? Als doel stellen wij onszelf om ieder jaar minimaal 1 (jong) talent te helpen met het ontwikkelen van zijn of haar kennis, ervaring en talenten. 

Bekijk de mogelijkheden

Wat doe je naast boozd?

In mijn vrije tijd spreek ik vaak af met vrienden voor een bakkie, speel ik games, en pak ik regelmatig een drum & bass feestje. Alles wat met drum & bass muziek te maken heeft vind ik fantastisch. Elke zomer probeer ik minimaal naar twee festivals te gaan, het liefst meer natuurlijk ;). Ook ben ik dagelijks zoet met het onderhouden van mijn eigen Minecraft-server, vooral het managen van de community vind ik daarin erg leuk.

bo-welter-festival