Dionne Gomes

Stagiaire marketing en communicatie

Dionne Gomes is een stagiaire die sinds eind november bij boozd over de werkvloer komt. Zij studeert in Alkmaar voor marketing en communicatie medewerker. Omdat ze nu in haar laatste jaar zit moest ze een eindstage doen. Wij als Full service internetbureau kunnen haar hier verder mee helpen en bieden haar de mogelijkheid om bij ons verdere ervaringen op te doen. Deze kans pakt ze inmiddels met beide handen aan, waardoor ze vanaf november tot en met april bij boozd op het kantoor te vinden is.

Ben jij opzoek naar een stage en zou jij net zo veel willen leren als ik? Bekijk wat boozd jou te bieden heeft!

Stages

Werkzaamheden

Dionne doet o.a. onderzoek naar e-mail automation en e-mail marketing, ondersteund ons in het opzetten en meedenken over een campagne vanuit boozd en duikt in de wereld van Google Ads.

Wat maakt jou #niettestoppen?

Wanneer ik mijn creativiteit los kan laten op het werk ben ik #niettestoppen! Iets mooi een netjes aanleveren met mijn eigen draai eraan, dat is wat ik leuk vind. Ook de samenwerking binnen het team maakt mij enthousiast. Een gezellige maar toch professionele sfeer hangt hier op het kantoor. Ik als team speler ben hier op mijn plek. Ik krijg de kans om veel kennis op te doen waardoor ik ook niet te stoppen ben in mijn studie.

Waar hou jij je mee bezig naast werkzaamheden voor stage en school?

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vriendinnen en vrienden te vinden. Ook hou ik van sporten, volleybal en tennis om precies te zijn. In het weekend ben ik aan het werk als receptioniste bij het Van Rein Instituut in Alkmaar.

Ready? Let's go!