072 - 2010 223

Kelvin Bonafasia

Programmeur / Web developer

Wie ben jij?

Ik ben Kelvin Bonafasia, 25 jaar oud en woonachtig in Alkmaar. Afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma gehaald voor de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar op het regio college te Zaandam. Ik heb de opleiding afgerond in twee jaar in plaats van vier jaar, omdat ik in een versneld traject zat. En omdat ik programmeren zo leuk vind ;-)

Ben jij opzoek naar een stage en zou jij net zo veel willen leren als ik? Bekijk wat boozd jou te bieden heeft!

Stages

Wat zijn jouw taken binnen boozd?

Ik werk bij boozd als programmeur / web developer. Mijn taken als programmeur / web developer zijn het ontwikkelen van websites en webshops, zowel frontend als backend. Ook het onderhouden van de websites en webshops, zodat alles keurig blijft werken. Door de fijne positieve vibe doe ik dat ook met heel veel plezier!

Hoe ben je bij boozd terecht gekomen?

Het is wel grappig, want ik had mij namelijk aangemeld voor de opleiding Software engineering op de Hogeschool van Amsterdam. Ik dacht laat mij even kijken wat voor vacatures er zijn in de omgeving. Toen zag ik een vacature voorbij komen van boozd, waar ik gelijk heel enthousiast van werd. Omdat ik echt het gevoel kreeg dat het een hecht team is die het beste van elkaar naar boven wil halen. En ook omdat het heel duidelijk werd gemaakt tijdens de gesprekken dat ik mijzelf kan door ontwikkelen en veel kan leren.

Wat vind je zo leuk aan programmeren?

Het leukste van programmeren vind ik dan toch echt dat ik een nieuwe taal heb geleerd. En dat ik door middel van een ander taal een hele website zo kan opbouwen. Voor andere mensen is het abracadabra, maar voor developers gewoon een taal om te praten zoals Nederlands. Eigenlijk kan je beter vragen wat ik niet leuk vind en dat zijn errors!!

Waar hou jij je mee bezig naast je baan bij boozd?

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fitness en voetbal. Ook ben ik vaak als toeschouwer bij de aller mooiste club van de wereld, AJAX, te vinden! ;) Daarnaast hou ik van eten en dat is dan ook iets waar je mij zeker voor wakker mag maken! Wat ik ook leuk vind is met mijn vrienden en/of mijn vriendin lekker met de auto er op uit gaan om steden te bekijken.