Marit Zijlmans

Hoe ben jij bij boozd gekomen?

Ik studeer momenteel Marketing en communicatie op MBO niveau 4. Ik heb altijd al de ambitie gehad om iets met media en reputatie te doen. Toen ik vanuit school de opdracht kreeg om een stage te vinden, had boozd direct mijn aandacht door de dynamische uitstraling op de website: "Daar wil ik werken!".

Ik werk hier één dag in de week als bijbaan om het team te versterken, vanaf mei loop ik drie dagen per week stage. 

"Marit weet van aanpakken, is super leergierig, kan heel doelgericht werken aan taken maar ook onderzoek doen en zelf met ideeën komen. Kortom.. een ware aanwinst voor ons team." 

Waar komt jou ambitie vandaan?

Ik ben iemand die niet alleen maar kan denken, of alleen doen. Ik kan niet stilzitten, maar impulsief te werk gaan is ook niets oor mij. Van kleins af aan heb ik affiniteit met schrijven en het verdiepen in anderen. Bij boozd krijg ik de mogelijkheid om beide te doen. Ik mag mij bezig houden met het schrijven voor websites; om effectief artikelen te kunnen schrijven moet ik mij zo goed mogelijk verdiepen in klanten. Op deze manier kan ik doen en denken, ideaal! 

Wat maakt jou #niettestoppen?

Ik kan me goed inleven in een ander, dit zorgt ervoor dat ik kan inschatten wat iemands competenties zijn. Zo probeer ik per persoon te kijken wat voor strategie het beste werkt, iedereen heeft zijn sterke punten en die moeten we naar boven halen om het beste resultaat te behalen. Het motiveert mij dan ook enorm als we een mooi resultaat hebben behaalt. 

Waar ben jij te vinden als je niet werkt of studeert?

Ik heb een grote passie voor fitness en dansen. Naast drie uur dansen en  twee uur fitness per week ben ik vaak met vrienden thuis of op het strand. Het strand heeft ieder seizoen zo zijn eigen charmes. Vooral het voorjaar vind ik heerlijk voor een lange wandeling. Voor school zet ik me in als lid van de leerlingenraad, debatgroep, schoolkrant en ambassadeur van onze afdeling. 

Marit Zijlmans
Ready? Let's go!