072 - 2010 223
 
 

Nick van Keulen

Stagiair Marketing en Communicatie

Wie ben jij?

Ik ben Nick van Keulen, 22 jaar oud en woonachtig in Nieuwe Niedorp. Momenteel zit ik in mijn derde en tevens laatste leerjaar van de opleiding Marketing en Communicatie welke ik volg op het Horizoncollege te  Alkmaar. Van februari 2020 tot en met juni 2020 heb ik de eer om het team van boozd te mogen versterken.

 
 

Ben jij opzoek naar een stage en zou jij net zo veel willen leren als ik? Bekijk wat boozd jou te bieden heeft!

Stages

 
 

Wat zijn jouw taken binnen boozd?

Tijdens mijn stage zal ik mijzelf verder ontwikkelen in de wereld van de online marketing en wil ik de fijne kneepjes van het vak onder de knie krijgen. Mijn doel is om voor elke klant een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Is de klant blij, dan ben ik blij, ik haal mijn voldoening uit positieve resultaten!

Hoe ben je bij boozd terecht gekomen?

Naar aanleiding van een gesprek met mijn stagebegeleider vanuit school ben ik terecht gekomen bij boozd. Mijn stagebegeleider gaf mij een lijst met bedrijven welke mogelijk bij mij zouden passen. Na over alle bedrijven wat te hebben opgezocht op internet was het voor mij al snel duidelijk, boozd is hét bedrijf waar ik mijn stage wil lopen! De diversiteit binnen het bedrijf en de manier van werken spraken mij meteen aan.

Waar hou jij je mee bezig naast je stage bij boozd en school?

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en tijd doorbrengen met mijn vrienden en mijn vriendin. Daarnaast is reizen een van de dingen die ik graag doe, reizen geeft mij een gevoel van vrijheid waar ik erg van kan genieten. Mijn droom is dan ook om zo veel mogelijk van de wereld te zien.