072 - 2010 223

Uitgangspunten die ons bijzonder maken

01

Klein team

Wij zijn met een klein team, maar onze kracht is onmiskenbaar. Wij versterken elkaar met onze expertises — op het gebied van ontwerpen, programmeren en marketing —, zodat we de ambities van onze klanten kunnen verwezenlijken. Klein is het team, groot is de ambitie.

02

Persoonlijk contact

Wij blinken uit in ons vakgebied, maar boozd is meer dan alleen expertises. Prettig contact en interactie met collega’s en de klant is een prioriteit binnen ons bedrijf. Wij werken graag mét en vóór ambitieuze mensen, nemen de tijd, denken mee en geven een oprecht antwoord op iedere vraag.

boozd toont toegankelijkheid en karakter en straalt ambitie, creativiteit en knowhow uit dat wordt versterkt met de pay-off: niet te stoppen. Met een proactieve houding, passie en een doelgerichte focus zetten wij full service in om jouw ambitie waar te maken.

03

Snel schakelen

Wij maken gebruik van een dynamische werkwijze. Dit betekent voor ons: goed communiceren en snel schakelen. Indien Marco een website heeft ontworpen, gaat Niels meteen aan de slag met het programmeren. Kortom: door ons kleine, maar sterke team houden wij de lijntjes kort en leveren wij met de juiste snelheid goede kwaliteit.

04

Ambitieus

Een ambitie is het mooiste wat er is. Het is inspirerend, uitdagend, helpt om keuzes te maken, kansen te grijpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wij streven onze ambities iedere dag na: we leggen de lat altijd nét iets hoger, trachten het beste resultaat te behalen en creëren de mooiste ontwerpen, beste websites en meest complete webshops.

jouw onine marketing team

05

Meedenken

Wij helpen graag met de bewustwording van een ambitie door te zoeken naar de achterliggende gedachte van de behoefte van de klant. Simpelweg met de vraag: ‘Waarom?’. Zodoende helpen wij onze klanten met het bepalen van de strategie en uitvoering. Indien er nieuwe kansen zijn, schakelen we snel door om deze binnen handbereik te brengen. De klant bepaalt de eindstreep, samen zetten we de stappen om de ambitie waar te maken.

06

Samenwerking

Wij kiezen voor een samenwerking op lange termijn. Zodoende onderhouden wij een relatie met de klant en blijven wij zoeken naar kansen en mogelijkheden. We behouden het contact met de klant, ook als de hij of zij op eigen benen staat. 

07

Specialisten die elkaar versterken

De verschillende karakters, kennis en kunde in het team geven ons bedrijf kleur. Door de samenstelling van diverse expertises zijn wij in staat om ieder aspect binnen ons vakgebied full service te realiseren. Wij presteren individueel, maar schitteren samen om ambities te verwezenlijken.

jouw onine marketing team

08

Google Partner

Wij zijn een geregistreerd Google Partner. Dit betekent dat wij door Google zijn getraind en gecertificeerd voor onze expertises. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends, worden wij uitgenodigd bij partner meetings en krijgen wij extra ondersteuning vanuit het Google Support team, zodat wij onze klanten nog beter en met meer kracht kunnen bedienen. 

09

Creatief

Wij creëren unieke ontwerpen: Van een vormgegeven logo en een pay-off tot een applicatie. Echter, niet alleen in de creatieve uitvoering zijn wij sterk. Onze creativiteit komt ook van pas in het bedenken van oplossingen, nieuwe concepten en maatwerk.

10

Doelgericht

Wij zijn boozd, een bedrijf dat geen gelijken kent. Wij zijn oprecht, betrouwbaar, duurzaam, transparant en pakken zaken op een andere manier aan. Doelgericht gaan wij te werk met ons ambitieplan. In dit plan bepalen wij targets waarmee doelstellingen worden behaald. Dit zorgt voor een bewuste, doelgerichte aanpak en brengt de klant een stap dichter bij zijn of haar ambitie. 

(online) succes behalen wij ook mede met onze (online) partners.