Mail ons

Uitgangspunten die ons bijzonder maken

01

Betrokken

Ik werk niet voor jou, maar met jou. Samen op weg naar maximaal resultaat en het realiseren van jouw (online) ambities. Overzicht van campagne (mogelijkheden) en inzicht in resultaten vind ik belangrijk daarin.

02

Persoonlijk contact

Prettig contact en interactie met jou is een prioriteit. Ik werk graag mét en vóór ambitieuze mensen, neem de tijd, denk mee en geef een oprecht antwoord op iedere vraag.

boozd toont toegankelijkheid en karakter en straalt ambitie, creativiteit en knowhow uit dat wordt versterkt met de pay-off: niet te stoppen. Met een proactieve houding, passie en een doelgerichte focus zetten wij full service in om jouw ambitie waar te maken.

03

Snel schakelen

Goed communiceren en snel schakelen. Geen plan is in beton gegoten en waar nodig zet ik de juiste mensen aan het werk en controleer ik het resultaat. Want snelheid mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. 

04

Ambitieus

Een ambitie is het mooiste wat er is. Het is inspirerend, uitdagend, helpt om keuzes te maken, kansen te grijpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

jouw onine marketing team

05

Meedenken

Ik help graag met de bewustwording van een ambitie door te zoeken naar de achterliggende gedachte van de behoefte jou als klant. Simpelweg met de vraag: ‘Waarom?’. Zodoende help ik mijn klanten met het bepalen van de strategie en uitvoering. Indien er nieuwe kansen zijn, schakel ik snel door om deze binnen handbereik te brengen. De klant, jij dus, bepaalt de eindstreep. Maar samen zetten we de stappen om de ambitie waar te maken.

06

Samenwerking

Wij kiezen met elkaar voor een samenwerking op lange termijn. Zodoende onderhoud ik een relatie met de klant en blijf ik zoeken naar kansen en mogelijkheden. Ik behoud het contact met de klant, ook als de hij of zij op eigen benen staat. 

07

Specialisten die elkaar versterken

Door de samenstelling van diverse expertises ben ik in staat om ieder aspect binnen ons vakgebied full service te realiseren. Ik regisseer de veranderingen door alle expertises in te zetten die nodig zijn en bewaak het eindresultaat.

jouw onine marketing team

08

Google Partner

boozd is een geregistreerd Google Partner. Dit betekent dat ik door Google ben getraind en gecertificeerd voor mijn expertises. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends, word ik uitgenodigd bij partner meetings en krijg ik extra ondersteuning vanuit het Google Support team, zodat ik mijn klanten nog beter en met meer kracht kan bedienen. 

09

Creatief

Van campagne idee tot uitvoering. Ik benoem ideeen, concepten en doe suggesties om campagne matig de markt waar jouw klant is op te gaan.

10

Doelgericht

Ik ben oprecht, betrouwbaar, duurzaam, transparant en pak zaken op een andere manier aan. Doelgericht ga ik te werk volgens een plan. In dit plan bepalen wij samen de targets waarmee doelstellingen worden behaald. Dit zorgt voor een bewuste, doelgerichte aanpak en brengt jou  een stap dichter bij het realiseren van jouw (online) ambities. 

(online) succes behaal ik ook mede met mijn (online) partners.