072 - 2010 223

Roald Schuijt

Ontwikkelaar met passie voor code!

Lees verder

Roald Schuijt

Programmeur / web developer

Wie ben jij?

Ik ben Roald Schuijt, geboren in de zeventiger jaren, vader van Joris en ik woon in Heerhugowaard. Websites bouwen zat er al vroeg in. In 1995 programmeerde ik, met de old-school programma’s van toen, van scratch af aan een website. Netscape was nog maar net op de markt. Een totaal andere tijd, met minimale mogelijkheden. Maar die website stond! En dat smaakte (veel later eigenlijk pas) naar meer. In 2008 ben ik me verder gaan specialiseren in dit vak.

 

Wat doe je bij boozd?

Sinds kort werk ik bij boozd als programmeur. De positieve mentaliteit bij boozd is erg prettig. Met de diversiteit aan werkzaamheden die er zijn, komt mijn passie voor en kennis van programmeren goed tot zijn recht. Ik vind het fantastisch dat je een code kan vereenvoudigen, waardoor je minder regels overhoudt en alles efficiënter gaat werken. Voor een leek klinkt dit misschien als abracadabra, maar juist dit technische is het leuke aan dit vak. Het resultaat is de kers op de taart van mijn werk. Want ik heb dan iets moois kunnen maken, wat mensen ook daadwerkelijk gaan gebruiken.

 

Wat doe je naast boozd?

Mijn grote hobby is fietsen. Zowel op de racefiets als op de mountainbike. Als het maar even kan, stap ik op deze tweewieler en ga er op uit. Zelfs als ik buiten Nederland op vakantie ga, probeer ik altijd een mountainbike route te vinden om daar te gaan rijden. Het geeft me veel energie en is heel ontspannend!

Roald developer bij boozd

Iets moois maken, dat mensen gaan gebruiken: dat is de passie van Roald!

marco-uitleg-roald-martijn-blurry.jpg
Team

Maak kennis met vakliefhebbers in design, development en marketing.

Kennismaken